SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Twee oude bekenden in de life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Life After Football Playlist Header new

Het is weer maandag en dat betekent twee nieuwe nummers in de Life After Football Playlist. Deze week een nummer van oude bekende, Hef. De rapper kwam onlangs met een track voor SKEER, zijn kledinglijn die bij de Zeeman te koop is. Daarnaast komt Ryan Babel, met een gloednieuw album. De profvoetballer breidt zijn skills uit buiten de lijnen en hoopt met dit album op een doorbraak binnen de rapscene.

3 soldaten – Hef, Adje & Crooks

Rapper Hef heeft samen met zijn twee halfbroers een nieuwe song gedropt. Het nummer gaat over een maatschappelijk thema, net als vele nummers van de rapper. In deze track hebben de broers het er over dat familie altijd boven geld moet staan. De drie mannen hebben een enorm sterke band en die is ook terug te horen in de lyrics: ‘Want het is family boven zaken. Zit je ergens mee kun je met me komen praten ‘. Eerder hadden de drie al een gezamenlijk album geleased genaamd Freddy en Bundy. Hef zelf heeft onlangs ook nog een rap gemaakt voor zijn nieuwste project, SKEER. SKEER is een kledinglijn van de rapper en wil hier mee ook een maatschappelijk thema aan het licht brengen. Deze collectie voor Iedereen die geen dure merkkleding nodig heeft.

Biography – Ryan Babel

De meeste zullen Ryan Babel kennen als voetballer en Oranje-international. Echter steekt de buitenspeler zijn ambitie als rapper niet onder stoelen of banken. Ryan is nu al meer dan 10 jaar bezig met het maken van muziek. De grootste hit van Babel is tot nu ‘Eeyeeyo’ die in 2008 een top 10-hit werd. Biography is een nummer van het debuutalbum van ‘Rio’. ‘The Autobiography – Chapter 1’ bestaat uit acht nummers. Op het album staan harde samenwerking met Adje, CHO en Bryan Mg. Babel is niet de eerste voetballer die de studio in is gedoken. Johan Cruyff en Ruud Gullit gingen Ryan voor en waren al eerder te horen op nummers. Verder zit Barcelona-ster Memphis Depay ook niet stil buiten het veld. De vedette van Oranje heeft ook al enkele hits te pakken met zijn raps.

 

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.