SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Twee nieuwe rappers in de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer twee weken online. Vorige week voegden we twee nieuwe tracks toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De afspeellijst van Life After Football gaan we gezamenlijk tot een gedenkwaardig geheel maken. Daarom worden er deze week weer twee nieuwe nummers toegevoegd die volgens jullie absoluut niet mogen ontbreken. Jullie besloten dat de nummers Provide van G-Eazy en Franchise van Travis Scott niet mochten ontbreken in de Life After Football Playlist. Wederom twee nieuwe rappers die zeker een plekje verdienen in onze afspeellijst. 

G-Eazy – Provide

Allereerst lichten we Provide van G-Eazy uit. Gerald Earl Gillum, ook wel bekend als G-Eazy, is een Amerikaans rapper, songwriter en muziekproducent. Op 24 mei 1989 zag Gillum het levenslicht. Hij groeide op in Oakland, Californië, waar zijn passie voor muziek is ontstaan. In 2014 dropte de Amerikaanse rapper zijn debuutalbum These Things Happen. Door de positieve reacties verscheen het album uiteindelijk op nummer drie van de Billboard 200.

Onlangs bracht G-Eazy in samenwerking met Chris Brown en Mark Morrison het nummer Provide uit. In verschillende landen haalde deze ‘dansbare’ track een plek in de top 10. In Engeland is het R&B nummer nu al een enorme hit, de track kwam namelijk binnen op de eerste positie. Misschien komt dit nummer je bekend voor, want G-Eazy verwerkte namelijk een sample van Mark Morrison zijn nummer Return Of The Mack in deze track.

G-Eazy staat in de Life After Football Playlist

Travis Scott – Franchise

Naast Provide voegen we de track Franchise van Travis Scott toe aan de afspeellijst. De Amerikaanse rapper Jacques Berman Webster II werd geboren op 30 april 1992 in Houston, Texas. Na het beëindigen van zijn studie, begon Webster in 2009 zijn muziek carrière. Zijn eerste album genaamd Rodeo, werd direct enorm enthousiast ontvangen. Mede door samenwerkingen met Justin Bieber, Future en The Weeknd haalde het album de eerste plaats in de Billboard’s Top Rap Albums in Amerika. Deze gevestigde naam is niet meer weg te denken uit de Amerikaanse rapscène.

Afgelopen jaar bracht Travis Scott in samenwerking met Young Thug en M.I.A het nummer Franchise uit. Het lijkt erop dat dit nummer onderdeel uit gaat maken van het nieuwe album van de Amerikaanse rapper. Deze toffe samenwerking heeft ertoe geleid dat het nummer een grote hit werd. De videoclip van deze track is deels opgenomen in het huis van basketballegende Michael Jordan. Door het grote succes van de track besloot rapper Future een remix te maken van het nummer.

Travis Scott staat in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.