SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Top 5: De oogverblindende BMW M-Serie

Wanneer er een snelle BMW langs rijdt moet je een grote jongen zijn om deze niet na te kijken. Al decennia produceren zij mooie, sportieve en snelle modellen en de een nog groter dan de ander. De BMW M-Serie is zo’n lijn waar elke autoliefhebber van gaat watertanden. Hoog tijd om deze even uit te lichten! Wij hebben van deze M-Serie een top 5 gemaakt. Ben jij ook benieuwd?

5. BMW M4 Competition Coupé

Deze M-Serie heeft veel features afgeleid uit de autosport. Hierbij kan je denken aan de aandrijvings – en ondersteltechnologieën. De BMW M4 Competition Coupé heeft 510 pk onder de motorkap en weet wel raad met intrappen van het gaspedaal. Een wagen voor dagelijks gebruik, maar hij misstaat ook zeker niet op het circuit. Het karakter van de auto wordt aan alle kanten benadrukt door optionele M specifieke carbondelen in exterieur en interieur.

BMW M4 Competition Coupé uit het M-Serie assortiment

BMW M4 Competition Coupé

4. BMW X6 M Competition

De bolide beschikt over een high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 625 pk. Dit is de krachtigste motor in een standaard BMW. De BMW X6 M Competition maakt zowel op de weg als op het circuit indruk. Dit komt door onder andere door twee TwinScroll Turbocompressoren, hogedrukinjectie en Valvetronic. Deze X6 heeft 750 Nm koppel, accelereert in 3,8 seconden van 0 naar 100 km/h en in 13,2 seconden van 0 naar 200 km/h.

BMW X6 M Competition uit het M-Serie assortiment

BMW X6 M Competition

3. BMW M5 Competition

De 625 pk sterke 4,4 liter krachtbron zal bij elke rijder indruk maken door zijn directie, snelle reactie, lineaire vermogensafgifte en constant hoge koppel vanaf lage toerentallen. Deze M5 beschikt over een geoptimaliseerd gewicht, waardoor er indrukwekkende prestaties kunnen worden neergezet op de weg en het circuit. De prestatie worden niet alleen geleverd door een goed gewicht, maar in combinatie met onder andere dynamische TwinScroll turbo’s en directe hogedrukbrandstofinspuiting. Met 750 Nm koppel kan deze brute wagen van 0 naar 100 km/h accelereren in 3,3 seconden en van 0 naar 200 km/h in 10,8 seconden.

BMW M5 Competition

BMW M5 Competition

2. BMW M8 Competition Gran Coupé

Deze M-serie beschikt over dezelfde motor als de eerder genoemde X6 M Competition. Dit model is lager en lichter dan de X6 en daarom zullen sommige prestaties op de weg en het circuit ook beter zijn. Deze M8 Competition Gran Coupé maakt indruk met de dynamische maar ook elegante contouren. De 4-deurs sportauto laat aan alle kanten zien dat het een luxe karakter heeft. Het interieur geeft je een combinatie van sportiviteit en exclusieve luxe. Dit model uit de M-serie gaat van 0 naar 100 km/h in 3,2 seconden en van 0 naar 200 km/h in 11,0 seconden.

BMW M8 Competition Gran Coupé

BMW M8 Competition Gran Coupé

1. BMW X7 M50i

De BMW X7 M50i laat verschillende uitstralingen zien, namelijk krachtig, autoritair en elegant. Het M specifieke design wordt gecombineerd met uitstekende offroad-prestaties. Deze wagen geeft je de ultieme rijbeleving en comfort door de afgestelde motor en de luxe in de uitrusting. Zelfverzekerde prestaties kunnen gegarandeerd worden door bijvoorbeeld een M Aerodynamicpakket. De krachtbron beschikt over 530 pk en accelereert van 0 naar 100 in 4,7 seconden.

BMW X7 M50i

BMW X7 M50i

Voor meer informatie over een M-serie, zie: www.bmw.nl

 

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.