SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

The most wonderful time bij GASSAN Diamonds

De mooiste tijd van het jaar is komt er weer aan. Optimaal genieten tijdens de feestdagen is waar wij voor gaan! En mooie cadeaus horen daar ook bij. Deze krijgen is leuk, maar geven is misschien nog leuker. Maar weet je even niet wat je zoeken moet of heb je extra hulp nodig? Dan staat men bij GASSAN Diamonds voor the klaar om jou te helpen.

Speciale openingstijden

In deze laatste maand van het jaar biedt GASSAN Diamonds de ultieme Christmas shopping experience. December is natuurlijk al druk genoeg en je wilt er wel voor zorgen dat jij al jouw kerstcadeaus op tijd binnen hebt. Maar je wil dit ook niet even op een holletje doen. Daarom is het fijn dat GASSAN Diamonds speciale openingstijden in het leven hebben geroepen. Naast de reguliere openingstijden van 9:00 tot 17:00 uur zijn er een aantal extra koopavonden tot 20:00 uur. Deze koopavonden vinden plaats in de 1e, 2e en 3e week van december. In de 1e week zijn de koopavonden op donderdag en vrijdag. In de 2e en 3e week van december zijn de koopavonden op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de speciale openingstijden kan er nog steeds voor de deur worden geparkeerd.

GASSAN Diamonds

Personal assistent

Tijdens een bezoek aan de boutique kun je de vele diverse merken die GASSAN verkoopt bewonderen, waaronder Rolex Cartier, Tissot, Longines en GASSAN 121. Wat echt te gek is, is dat je een afspraak kunt maken met een van de personal sales assistents. Zo krijg je de ultieme één-op-één ervaring waarbij alle aandacht naar jouw persoonlijke wensen uitgaat. Dit gaat natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Op deze manier weet je in ieder geval zeker dat je een perfect cadeau hebt bemachtigt voor jezelf of iemand die je lief hebt.

Voor meer informatie over de collecties en de Christmas shopping experience zie: www.gassan.com

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!