SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

THE DUCHESS en IZAKAYA-bedenker komt met Coco lounge

THE DUCHESS, IZAKAYA & MR PORTER zijn niet meer weg te denken uit het culinaire beeld van Amsterdam. De bedenker van deze concepten, THE ENTOURAGE GROUP, komt nu weer met twee nieuwe concepten: LALO Contemporary Mexican Kitchen & Bar en COCO Lounge & Bar.

 
THE DUCHESS & MR PORTER

Deze twee restaurants zijn natuurlijk een ongekend succes in Amsterdam, waarmee de Bourgondiërs onder ons wel bekend moeten zijn. De oprichting van deze restaurants is ondertussen al 5 jaar geleden en de oprichters hebben nu hun pijlen weer gericht op twee nieuwe projecten.

LALO Contemporary Mexican Kitchen

Beide nieuwe concepten zullen gevestigd worden op de 24ste verdieping van de welbekende toren naast de RAI in Amsterdam. De gehele 24ste verdieping wordt gebruikt, waardoor je een uniek 360° uitzicht over de stad hebt op 91 meter hoogte. De inspiratie voor de concepten wordt gehaald uit Mexico, met haar kleurrijke tradities op zowel culinair als cultureel vlak.

 

COCO Lounge & Bar

COCO is dus het Lounge & Bar gedeelte van de twee nieuwe concepten. De menukaart bestaat vooral uit kleine gerechten in combinatie met cocktails of een goede tequila. Over tequila gesproken, je kan kiezen uit welgeteld 100(!) verschillende tequila’s. Verder beschikt COCO ook over een sky lounge, dus in combinatie met de duizelingwekkende 91 meter hoogte waarop je zit, mag je een prachtig uitzicht verwachten. Of het nu is voor de lunch, een drankje of een diner met live dj-muziek, bij COCO kun je voor dit alles terecht.

Coco

LALO Contemporary Mexican Kitchen

De Mexicaanse cultuur kun je verder gaan proeven bij LALO, waar Mexico in ieder detail is te zien én te proeven. Niet geheel onverwacht, komt de inspiratie van het menu uit de Centraal- en Zuid-Amerikaanse keuken. Maar hier wordt dan wel een geheel eigen inventieve draai aan gegeven. Op Mexicaanse wijze zijn hier onder andere premium tequila’s en frisse cocktails terug te vinden op de menukaart.

LALO Amsterdam

COCO en LALO zullen in de lente van dit jaar de deuren openen. Houdt tot die tijd de social media in de gaten.

LALO Contemporary Mexican, Kitchen & Bar 

 

Meer lifestyle lezen?

Check ook de salt bae van Amsterdam!