SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

The Ambassador laat je exclusief genieten op Curaçao

Reizen is op dit moment erg lastig. Maar hopelijk kunnen we binnenkort wel weer even alle stress rondom de COVID-19 pandemie ontvluchten. En waar kun je dit beter doen dan op de zonovergoten Caribische eilanden? The Ambassador is er volledig op ingericht om jou volledig te laten relaxen en ook echt eens goed tot rust te laten komen.

Iedereen heeft hetzelfde ideaalbeeld wanneer je denkt aan een heerlijke ontspannen en zorgeloze vakantie. Strakblauwe lucht, cocktail op je ligbedje aan het water en natuurlijk: zon. Op Curaçao kun je een villa betrekken die uit drie verdiepingen bestaat. Het is mogelijk om de gehele villa (16 personen) of één van de drie verdiepingen (vier tot zes personen) af te huren. The Ambassador is alleen toegankelijk voor gasten van 16 jaar en ouder en dat zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je welverdiende rust.

Relax with a view

Het maakt niet uit welke verdieping je betrekt, want ze hebben alle een fantastisch uitzicht en zijn op hun eigen manier alle drie uniek. The View draagt haar naam door het adembenemende uitzicht over het Spaanse Water, een prachtige lagune met een uitgang naar de Caribische zee. Vanuit deze verdieping heb je direct toegang tot de tuin met zwembad. The Colorful Escape heeft een heerlijke veranda waar je kan relaxen op een loungebank. Hier staat ook een grote eettafel, zodat je tijdens het dineren kan genieten van de ondergaande zon. Ook voorafgaand aan het diner kun je koken aan een bar die uitkijkt op het Spaanse Water.

Als laatste is daar The Private Garden waar je nog meer tot rust kan komen door een privé-zandstrand. Maak je eigen cocktail door fruit te plukken uit je eigen tuin en dompel heerlijk onder in je buitenbad. Op het balkon is het perfect toeven met een goed glas wijn en kijk je ogen uit met als uitzicht de lagune en de haven.

Laat je verwennen

Het lekkere aan je vakantie is dat je zelf niets hoeft te doen, maar je kunt wel zelf het een en ander ondernemen. The Ambassador zorgt voor grondige schoonmaak, privé-parking, een handdoekenservice en er is dus een heerlijk zwembad. Daarnaast helpen ze je graag met het huren van een auto om het eiland te verkennen. Je kunt ook deelnemen aan georganiseerde excursies. The Ambassador kan een privé-kok voor je regelen die de lekkerste gerechten voor je op tafel zet of verwen je lichaam met een heerlijke massage. Het appartement is kleurrijk te noemen met de variatie tussen goudkleurige plafonds, staalblauwe muren, mat zwarte sanitair en zandkleurige badkamers.

Boek nu jouw verblijf bij The Ambassador op www.theambassadorcuracao.com.

Stem nu ook op jouw Life After Football Fashion Player 2020.