SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ga naar de Italiaanse Alpen met Club Med …

Club Med-vakanties betekenen voor veel mensen zon, zand en ontspanning. Maar met skivakanties van Club Med kunt u iets heel anders ervaren.

Club Med Italië

Naast de Franse en Zwitserse Alpen heeft Club Med een mooie selectie vakanties in de pittoreske Italiaanse Alpen opgenomen. Voor adrenaline-zoekers en fijnproevers is er echt geen betere plek om de piste op te gaan. Luxe chalets zoals die van Club Med’s Pragelato Vialattea, betekenen dat u de perfecte gezellige hub heeft om thuis te noemen voor uw winterstop.

Club Med Pragelato Vialattea ligt verscholen in een rustige vallei op 1600 meter in de regio Piemonte en lijkt op een mooi dorpje met skichalets rond een dorpsfontein. Voor mensen die de stad gewend zijn, is zo’n afgelegen, natuurlijke omgeving meteen een hit zodra je je vestigt.

All-inclusive met Club Med staat garant voor fantastisch eten, dat in dit prachtige deel van de wereld het allerbeste is. Ideaal voor gezinnen, ervaren skiërs en nieuwkomers op de piste, er zijn lessen en uitrusting inbegrepen in uw vakantie als u ze nodig hebt, waardoor Club Med’s luxueuze skivakantie echt voor iedereen is.

Ga voor meer informatie over Club Med skivakanties naar hun website. Met een paar klikken kunt u op weg gaan naar een onvergetelijke vakantie op een van de mooiste plekken die u zich kunt voorstellen. En hey, voetbal is ook nooit te ver weg in Noord-Italië.

Niet al te lang geleden werden wij door Club Med uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan het uitgebreide Alpe d’Huez Resort in de bergen van Grandes Rousses. Ook hier was het volop genieten geblazen, zoals te verwachten is van Club Med. Ook het skigebied  Alpe d’Huez Grand Domaine mocht er zeker wezen, met 250 kilometer aan pistes voor alle skiniveaus. Het hoogste punt van dit gebied is 3330 meter en er zijn 34 groene, 31 blauwe, 28 rode, 18 zwarte pistes.

Meer lezen over hotels of vakantie? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!