SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Stijlupdate: zes perfecte horloges

We geven je regelmatig stijlupdates en vandaag focussen wij ons op hele belangrijke accessoires: horloges. Een goed horloge past bij meerdere outfits, dus het is aan jou om deze met jouw stijl te matchen. Omdat het juiste kiezen lastig is, geven wij jou een zestal mooie opties. 

We trappen de zestal horloges af met IWC. Denk je aan de ultieme ‘dress watch’, dan komt IWC’s Portugieser altijd naar voren. Dit jaar heeft het horlogehuis uit Schaffhausen een paar nieuwe, sportieve en nautisch getinte varianten aan de toch al flinke Portugieser-familie toegevoegd. Deze derde generatie Portugieser Yacht Club Chronograph – de eerste modellen dateren uit 2010 – heeft een kast die 44,6 mm meet. En deze is gemaakt van roestvrij staal en 18-karaats 5N-goud. De armband is daar ook van vervaardigd. In dit uurwerk tikt het door IWC geproduceerde, automatische 89361-kaliber. 

Horloges

That’s the spirit

De horloges van Longines zijn onlosmakelijk verbonden met de luchtvaart. Legendarische piloten en ontdekkingsreizigers als Amelia Earhart, Paul-Emile Victor en Howard Hughes droegen de uurwerken van het Zwitserse merk. En deze nieuwe Longines Spirit-collectie is op diezelfde ontworpen als de horloges waarmee genoemde beroemdheden grenzen verlegden. Hier zien we de Longines Spirit 42mm Automatic Chronometer Chronograph. Deze heeft een roestvrijstalen, satijngeborstelde kast van 42 mm met blauwe, zongeborstelde wijzerplaat. Daar kun je mee thuiskomen. 

Horloges

Kleurrijk royaal

Om het succes van de Royal Oak Offshore-modellen van Audemars Piguet kan – en wil – niemand heen. En nu zijn er maar liefst drie nieuwe versies gepresenteerd. De Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph is er nu ook met een gerookt blauwe, groene of grijze wijzerplaat. Elk is voorzien van een ‘Mega Tapisserie’-patroon. De blauwe en de groene variant hebben een zwarte keramische kast van 44 mm met keramische bezel, drukknoppen en kroon en titanium drukknopbeschermers. Dit model heeft een gerookt grijze wijzerplaat, gecombineerd met een 18-karaats roségouden bezel en drukknopbeschermers en keramische zwarte kast. De sportieve band is van rubber met stoffen textuur. 

Horloges

Evergreen

Waarom veranderingen doorvoeren als iets bewezen goed is? Dat is de gedachtengang bij Rolex. Modellen zoals deze Submariner blijven trouw aan het oorspronkelijke model uit 1953. Deze opvallende Oyster Perpetual Submariner Date van Oystersteel-staal heeft een groene Cerachrom bezel en een groene wijzerplaat. Het lichtgevende Chromalight-display op de wijzerplaat zorgt voor een betere afleesbaarheid in het donker, voor duikers van essentieel belang. En dankzij de draaibare bezel kan de duiker de duiktijd en decompressiestops nauwkeurig en dus veilig timen. De gekartelde rand van de bezelring zorgt voor een uitstekende grip onder water, zelfs met handschoenen aan.

Horloges

Marineblauw duiken

De nieuwste aanwinst in de Tudor-collectie is deze Black Bay Fifty-Eight ‘Navy Blue’. Dit model dankt zijn naam – uiteraard – aan de kleur, maar ook aan het jaartal 1958. Dit was het jaar waarin Tudor de eerste waterdichte (tot 200 meter) duikershorloges presenteerde. In 1969 introduceerde het huis een duikershorloge met een ‘Tudor Blue’-wijzerplaat en bezel. En deze kleurstelling werd in de jaren 70 door de Franse marine gebruikt voor haar Tudor-horloges. Deze nieuwe Black Bay Fifty-Eight ‘Navy Blue’ is een herinterpretatie van die kleur blauw. De roestvrijstalen kast (39 mm) bevat het in eigen huis vervaardigde MT5402-uurwerk dat COSC-gecertificeerd is. Je hebt de keus uit drie banden: blauwe jacquard stof, blauwe synthetische ‘soft touch’-band en een stalen variant. 

Tudor

Meesterlijk

De Memovox-modellen van Jaeger-LeCoultre stammen al uit de jaren 40 van de vorige eeuw. En dit jaar heeft het horlogehuis de vernieuwde Master Control-lijn geïntroduceerd. Deze horloges zijn herontworpen en voorzien van een nieuw uurwerk dat, zoals gebruikelijk bij Jaeger-LeCoultre, volledig op de manufactuur wordt geproduceerd. Deze Master Control Memovox heeft een roestvrijstalen kast die 40 mm meet. Erin huist het 956-kaliber. De zilverwitte wijzerplaat is zongeborsteld en past perfect bij de chique, lichtbruine, kalfsleren band. Strak, stylish en perfect voor iedere gentleman. 

JLC

 

Voor meer informatie check je de website van GASSAN Diamonds: www.gassan.com

De nieuwe Life After Football is uit! Koop hier jouw exemplaar!