SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Spotlight: The Green Contractors

Nieuw huis, nieuwe tuin? Volledig voor u geregeld, op het hoogste kwaliteitsniveau. Van ontwerp tot beplanting, inclusief projectmanagement, The Green Contractors brengt de meest geschikte partijen bij elkaar om uw droomtuin te realiseren. Als directeur nemen The Green Contractors al uw tuinzaken uit handen.

The Green Contractors toveren elke tuin om tot een kunstwerk

Met meer dan 25 jaar ervaring en hun krachtige en uitgebreide netwerk van nationale en internationale bedrijven in de tuinsector, is The Green Contractors dé partner voor het begeleiden van de aanleg van uw exclusieve tuinprojecten. Want hoe stijlvol ook gepresenteerd, een tuinontwerp vraagt ​​om een ​​onafhankelijke en deskundige beoordeling, speciaal afgestemd op de persoonlijke wensen van de opdrachtgever.

Van moderne villatuinen tot enorme landerijen van meerdere hectaren, The Green Contractors kan het allemaal. Van het zorgvuldig planten van een 200 jaar oude plataan uit Spanje voor een tuin in IJsselstein tot een klassiek zwembad in een mediterrane villatuin. The Green Contractors staan ​​al jaren bekend om de perfecte uitvoering van exclusieve groenprojecten en wij kunnen niet wachten om te zien wat ze met onze eigen ruimte gaan doen op de Awards Night.

Koop Life After Football ISSUE #70 nu hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

©Greencontractors-4
©Greencontractors-1
The Green Contractors
Z.U.C TGC 2017
G3.TGC 2017 - 3
IMG_8001