SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Spotlight: Borek Hybrid door Frans van Rens

We zetten onze spotlight-serie voort, vooruitlopend op de Fashion Player Awards 2019, en kijken naar een langlopend stijlvol merk dat het coolste tuinmeubilair maakt: Borek.

Borek

Ooit beroemd om hun parasols, doet Borek nu alles wat u maar kunt bedenken om de meest ongelooflijke buiteninrichting en architectuur te bieden. Hun Hybrid-assortiment van ontwerper Frans van Rens is hun nieuwste, strakste collectie tot nu toe. Geïnspireerd door reizen naar prachtige plekken en wandelingen op zonnige stranden, combineert deze lage eetset materialen en elementen die moeiteloos samen glijden.

Tijdloos

Tijdloze tinten combineren als een esthetiek uit de jaren 60 en 70 met moderne innovatie. Het hoogste comfort van deze stoelen is één ding, terwijl het stijlvolle ontwerp een andere is. Door de omvangrijke tafel is dit een meubelset voor vermaak.

Uw tuin of terras kan het leven van het feest worden met de Borek Hybrid-collectie, die slechts een voorproefje geeft van waar dit beroemde merk om draait. Het Hybrid-assortiment is voor plezier en voor familie, waarbij het samenbrengen van mensen in een buitenruimte de bescheiden motivatie van dit innovatieve merk lijkt te zijn.

Verwacht Borek’s aanwezigheid te zien bij het Fashion Player Awards evenement, gehouden in wat belooft een ongelooflijk stijlvolle kamer te worden.