SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Spotify Wrapped van deze bekende voetballers

Het jaar loopt op zijn einde, dus is het tijd voor de inmiddels bekende Spotify Wrapped. Op social media zie je veel mensen hun top 5 artiesten of beluisterde nummers delen, maar rondom sommigen blijft het akelig stil. Staat er een guilty pleasure in de top 5 die je liever voor jezelf houdt of waar je je zelfs voor schaamt. Deze voetballers praatte openhartig over hun nummer één in hun Spotify Wrapped van 2022. Ken jij ze allemaal?

Spotify Wrapped van deze prominente voetballers

Welke tunes stonden dit jaar bij jou op repeat? Heb je je eigen afspeellijst of schakel je in op de RapCaviar of Woordenschat afspeellijsten die je up-to-date houden van de nieuwste songs. Wij vroegen huidig- én oud-voetballers waar zij het liefst naar luisteren in de auto of in hun spare time.

 

Ieder team heeft minimaal één speler die de muziekbox overneemt in de kleedkamer. Je komt er niet mee weg om alleen je eigen muziek te draaien. Met allerlei culturen, muziekstromingen en generaties zal er voor ieder wat wils de revue moeten passeren en dat is een flinke opgave. Zo gaat Danilo niet voor de Braziliaanse samba, maar voor Amerikaanse rap en ook Sam Beukema steekt de Atlantische Oceaan over voor zijn muzieksmaak.

De grote onbekende met grote hits

Gregory van der Wiel komt met een opvallende keuze en luister het liefst naar Lucky Daye. David Debrandon Brown, zoals Lucky Daye werkelijk heet bracht in maart 2022 zijn tweede studioalbum Candydrip uit. Het album kreeg bijval van critici en werd zijn eerste album in de US Billboard 200 album chart, met een debuut op nummer negenenzestig. Candydrip kreeg een nominatie voor Best R&B Album, terwijl de lead single “Over” een prijs kreeg in de categorie Best R&B Performance voor de 2023 editie van de Grammy Awards. Daarnaast ontving hij twee nominaties voor Album van het Jaar voor zowel Beyoncé’s Renaissance als Mary J. Blige’s Good Morning Gorgeous albums als co-schrijver en een Best R&B Song prijs voor het co-schrijven van het titelnummer. Kortom, een grote vis in de zee welke we meer moeten gaan streamen.

Ook Life After Football heeft zijn eigen playlist met alleen maar dope tracks met als titel de naam van een voetballer. Check de gehele lijst en zet hem op repeat!

Eerder publiceerden wij al over de 11 voetballers die naast succesvol voetballer ook over een gouden keeltje beschikten.