SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sport thuis op de lekkerste beats van Sonos!

Vanwege het coronavirus zijn we nu eenmaal vaker thuis dan normaal. Het begint nu na vier weken toch wel een hele uitdaging te worden. Je wil weer graag een concert bezoeken, dansen in de club, nieuwste films in de bios checken en veel meer. Deze struggle probeert Sonos iets verdraagbaarder te maken.

We zijn aan ons huis, appartement of landgoed gekluisterd. We ontspannen thuis, we beleven concerten thuis en we werken thuis (terwijl we aan het babysitten zijn). Daarnaast proberen we ook nog thuis te sporten, want fysiek en mentaal gezond zijn is een must in deze periode. Sonos herkent dit probleem en denkt met ons mee hoe goede muziek hierbij kan helpen.

Sonos heeft een onderzoek uitgevoerd naar de kracht van luisteren, het Brilliant Sound Survey onderzoek. 12.000 mensen uit twaalf landen gaven hun mening over de kracht van muziek en op welke tracks zij juist lekker kunnen werken, sporten of ontspannen.

 

Thuis sporten

Helaas zijn alle sportscholen gesloten en kun je niet naar de voetbalclub om een balletje te trappen. Dit betekent niet dat we stil moeten gaan zitten! Pak lekker je muziekje erbij en volg die online les of volg een trainingsprogramma. 81% van de ondervraagden geven aan dat muziek helpt bij het bereiken van work-outgoals.

De laatste weken hebben we ook niets te klagen wat betreft het weer en verkas daarom naar je tuin of het balkon om je work-out te doen. Onttrek je even aan alle irritaties thuis en relax even. Ontspan jezelf op de door Sonos samengestelde afspeellijst om je avond heerlijk uitgerust te beginnen.

 

Dansplaat

Zit je de hele dag achter je laptop te werken of krijg je de kids maar niet stil. Las een spontaan dansmoment in met de kids of met je huisgenoot. Zet het geluid een paar tandjes harder en ga even lekker los. 45% van de respondenten geeft aan dat muziek de onderlinge banden in een huis/gezin kan versterken. Sonos geeft je alvast een voorzetje met de Sonos Kids Rock playlist. Vergeet ook niet je eigen favoriete nummers niet toe te voegen.

Lees hier meer over de portable speaker van Sonos.