SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sounds of LAF – Week van de albumhits

Sound of LAF is waar wij jou op de hoogte houden van de beste nummers en podcasts. De nieuwste en lekkerste nummers zijn te vinden op de Spotify Playlist van Life After Football. Dé ideale speellijst voor onderweg en voor wanneer je chillt met je vrienden. Elke week wordt de lijst uitgebreid met nummers die door jullie gekozen zijn. Naast de nummers zijn er natuurlijk ook andere sounds waar je naar kunt luisteren. Met deze rubriek houden we je daarom ook op de hoogte van de nieuwste en meest interessante podcasts en lichten we de vetste muziek-gerelateerde evenementen toe.

Sounds of LAF

Deze week vullen we de Spotify Playlist met een aantal goede toevoegingen aan. Het was de week van de nieuwe albums. Future en Pusha T brachten afgelopen weken beiden een te gek album uit en zijn het uitlichten zeker waard. Dit zijn de Sounds of LAF van deze week.

It’s Almost Dry – Pusha T

Met een rapcarrière van langer dan twee decennia scoort Pusha T na twintig jaar rappen met zijn vierde studioalbums zijn eerste nummer één-album. ‘It’s Almost Dry’, die op 22 april dropte, debuteert op de Billboard 200 op nummer één, nadat hij met zijn ‘Daytona’ (2018) op nummer drie piekte en ‘My Name Is My Name’ (2013) debuteerde op nummer vier. Pusha vierde de mijlpaal door zijn achterban te bedanken. “We all can’t be number 1 at the same time, this week it’s mine…Thank you to all”, twitterde hij. ‘It’s Almost Dry’ bevat 12 tracks, waaronder optredens van Kanye West, Pharrell, JAY-Z, Kid Cudi en Lil Uzi Vert.

I Never Liked You – Future

‘I Never Liked You’ werd vrijdag 29 april uitgebracht met features van onder meer Drake, Kanye West, Lil Baby, Young Thug en Lil Durk. Het breekt nu al records, met de meeste eerste dag streams van een album uitgebracht in 2022 op Apple Music wereldwijd. Het heeft ook de meeste eerste dag-streams ooit gegenereerd voor een hiphop/rap-album dat in Spatial Audio op Apple Music is uitgebracht. Het zal niet lang meer duren tot het album te vinden is als nummer één op de Billboard 200.

De beste nummers van de albums zijn te vinden op onze Spotify Playlist. Zet hem of shuffle voor de perfecte belevenis en laat ons weten welke nummers er volgens jou missen via onze social media kanalen.

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.