SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sounds of LAF – Rookworst in de Kuip

Sound of LAF is waar wij jou op de hoogte houden van de beste nummers en podcasts. De nieuwste en lekkerste nummers zijn te vinden op de Spotify Playlist van Life After Football. Dé ideale speellijst voor onderweg en voor wanneer je chillt met je vrienden. Elke week wordt de lijst uitgebreid met nummers die door jullie gekozen zijn. Naast de nummers zijn er natuurlijk ook andere sounds waar je naar kunt luisteren. Met deze rubriek houden we je daarom ook op de hoogte van de nieuwste en meest interessante podcasts en lichten we de vetste muziek-gerelateerde evenementen toe.

Sounds of LAF

Deze week vullen we de Spotify Playlist met een aantal goede toevoegingen aan. Hiernaast luister je deze week naar de gloednieuwe podcast van Hef, die deze week zijn Rookworst de Podcast opnam in de Kuip. Dit zijn de Sounds of LAF van deze week.

Spotify Playlist

We zitten bovenop de nieuwste hits met de Spotify Playlist. Tay Keith bracht een nu al iconisch duo samen op de track ‘Lights Off’Tay Keith leverde een perfecte beat voor de rappers Gunna en Lil Durk. Het is de week van de producers, want ook Swedish House Mafia heeft een harde track op zijn naam. ‘Franenstein’ is de naam van de groep van origine Zweedse house-dj’s. A$AP Rocky is de perfecte artiest op deze donkere beat met harde beatswitch. Check de nieuwe toevoegingen nu op de Spotify Playlist van Life After Football en zet hem of shuffle voor de perfecte belevenis.

Rookworst in De Kuip

‘Rookworst’ is de podcast die rapper Hef is gestart in 2020. De podcast is een groot succes en zeker een vermaak om naar te luisteren én kijken. Unieke gasten uit de vaderlandse hiphop- en rapscene die praten over alles én niets. Alleen op YouTube heeft Rookworst al meer dan 11 miljoen views. Afgelopen maandag dropte ze weer een podcast, deze keer opgenomen aan de zijlijn van het veld in De Kuip. Een te gekke locatie met weer een groep interessante gasten. Qucee, Kevin, Emms, Spanker en Ufuk waren op bezoek bij Hef. Het resulteerde in een unieke podcast met misschien wel een nog uniekere locatie. Zoals we van Rookworst gewend zijn kun je weer lekker gaan zitten voor ruim tweeënhalfuur vertier. De podcast is onder meer te vinden op Spotify en YouTube.

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.