SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sounds of LAF – Mr. Morale & The Big Steppers

Sound of LAF is waar wij jou op de hoogte houden van de beste nummers en podcasts. De nieuwste en lekkerste nummers zijn te vinden op de Spotify Playlist van Life After Football. Dé ideale speellijst voor onderweg en voor wanneer je chillt met je vrienden. Elke week wordt de lijst uitgebreid met nummers die door jullie gekozen zijn. Naast de nummers zijn er natuurlijk ook andere sounds waar je naar kunt luisteren. Met deze rubriek houden we je daarom ook op de hoogte van de nieuwste en meest interessante podcasts en lichten we de vetste muziek-gerelateerde evenementen toe.

Sounds of LAF

Wij kunnen het bijna niet geloven, maar het vijfde studioalbum van de rapper uit California, Kendrick Lamar, komt er daadwerkelijk aan. Afgelopen zondag (8 mei) releasede Kendrick voor het eerst in vijf jaar een eigen nummer: ‘The Heart Part 5’ – een vervolg in de ‘The Heart-serie’. Het nummer waar de legendarische rapper al tig verschillende gespreksonderwerpen op aansneed. Een track waar wij in ieder geval al enorm hard van worden. De woorden klinken raar in de mond, maar Kendrick Lamar dropt morgen een album: ‘Mr. Morale & The Big Steppers’!

Op 20 augustus 2021 kondigde Kendrick in een blog aan dat hij een laatste album zou droppen met het label ‘Top Dawg Entertainment’. Wanneer dit album zou uitkomen was toen alleen nog niet bekend. In de blog schreef hij over zijn dagelijkse bezigheden, zoals het schrijven over de vluchtige gedachten die in zijn hoofd zwierven. Liefde, verlies en grief verstoorde zijn comfortzone, maar gelukkig vindt hij zijn peace door God, zijn muziek en familie. Wij verwachten dat Lamar hier veel op terug zal komen in het album.

Afgelopen jaar is dus duidelijk geworden dat er een album aan zou komen, maar er is nooit een daadwerkelijke datum gegeven. Tot een paar dagen geleden, waarin duidelijk werd dat we binnen een week een volledige album konden verwachten. Insane! Na vijf jaar van de release ‘Damn’ kunnen we op 13 mei 2022 eindelijk weer genieten van een volledige, waarschijnlijk dubbele, album van één van de grootste en meest invloedrijke hiphopartiesten. Natuurlijk worden de grootste hits van het album toegevoegd aan onze Spotify Playlist waar onder andere ook ‘The Heart Part 5’ te vinden is.

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.