SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sounds of LAF – Festivalseizoen!

Sound of LAF is waar wij jou op de hoogte houden van de beste nummers en podcasts. De nieuwste en lekkerste nummers zijn te vinden op de Spotify Playlist van Life After Football. Dé ideale speellijst voor onderweg en voor wanneer je chillt met je vrienden. Elke week wordt de lijst uitgebreid met nummers die door jullie gekozen zijn. Naast de nummers zijn er natuurlijk ook andere sounds waar je naar kunt luisteren. Met deze rubriek houden we je daarom ook op de hoogte van de nieuwste en meest interessante podcasts en lichten we de vetste muziek-gerelateerde evenementen toe.

Sounds of LAF

De afgelopen twee jaar hebben we natuurlijk heel weinig kunnen genieten van de festivalseizoenen. Zeg gerust dat we die helemaal niet hebben gehad. Maar het is 2022 en het kan allemaal weer! Deze week nemen we even de tijd om te genieten dat het festivalseizoen weer is begonnen. In Nederland en over de rest van de wereld zijn er al verschillende prachtige festivals plaatsgevonden en staan er nog véél meer op de planning.

Een prachtig begin

Afgelopen week hebben velen al kunnen genieten van een aantal grote festivals. In Nederland was Awakenings een groot succes en in de Verenigde Staten zitten we op dit moment tussen de twee weekenden van Coachella, één van de grootste festivals die er zijn. Awakenings was afgelopen 16 en 17 april een fantastische opening van de technofestivals. Uit velen hoeken en reviews is te horen en lezen hoe vet en bijzonder het festival wel niet was. Met veel grote artiesten is Awakenings een festival die op je verlanglijstje past, als je van de muziek houdt. Coachella is het welbekende festival waar de meest uiteenlopende muziekstijlen te beluisteren is. Er zijn zes diverse podia waardoor er een podia is voor allemaal verschillende genres. Na twee jaar afwezigheid pakte ze groot uit met artiesten. Harry Styles, The Weeknd, Billie Eilish, Lil Baby, Baby Keem, Giveon en 21 Savage waren pas een aantal van de, in totaal, 140 artiesten die te vinden waren en zijn dit jaar. Als je de kans krijgt om ooit naar Coachella te gaan, zouden wij het wel weten.

Festival voorpret 

Dit was nog maar het begin van het festivalseizoen. In Nederland staat het festivalkalender helemaal vol voor 2022. Lowlands, Mysteryland, De Zwarte Cross en Amsterdam Dance Event zijn een aantal van de grootste festivals, maar er zijn nog een aantal festivals waar wij graag naar uit kijken. Als je houdt van Hiphop zijn Appelsap en WOO HAH! waar je moet zijn voor de grootste inter- en nationale artiesten. Ook TIKTAK Festival in Rotterdam is voor de festivalganger die zich volledig thuis voelt bij Nederhop, Urban en R&B. Het was een prachtig begin van het festivalseizoen en dat beloofd veel goeds voor deze zomer. Wij willen in ieder geval zo min mogelijk missen, dus voor ons liggen er al veel kaartjes klaar.

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.