SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Slide met deze trendvolle slippers de zomer in

Professionele voetballers hebben niet alleen de beste uitrusting nodig tijdens trainingen en wedstrijden, maar ook daarbuiten. Iets wat hierbij perfect van pas komt zijn comfortabele Havaianas slippers. Wij hebben hiervoor nu de meest handige en stijlvolle gevonden: de Havaianas Slides. Hiermee lijkt het na één stap meteen alsof je met het zonnetje op je gezicht op het strand loopt.

Havaianas Slides

Zomerse uitrusting

Als je op zoek bent naar de perfecte slipper voor na trainingen of voor op vakantie, dan zijn de Havaianas slides jouw nieuwe must-have item. De lente-zomercollectie 2023 van Havaianas biedt een vernieuwde twist aan de heren slides die ongetwijfeld jouw nieuwe favoriet worden. Naast de klassieke Slide Classic en Slide Brasil, voegt Havaianas de nieuwe Slide Stradi toe aan de familie. Deze slide heeft een sportief patroon met brede banden en is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. De fijne vorm zorgt voor comfortabel en gemakkelijk in- en uitstappen. De Slide Classic zijn dit seizoen verkrijgbaar in unieke metallic kleuren en nieuwe coole prints die het Braziliaanse DNA van het merk vertegenwoordigen. Ideaal om te combineren met een flatteuze outfit voor in de zomer.

Duurzame stappen

Havaianas vindt de duurzaamheid van haar producten een belangrijk onderdeel, waarbij de focus ligt op het recyclen van materialen. Het merk heeft al meer dan 800.000 oude ingezamelde teenslippers kunnen recyclen met een recycle-programma in Europa. Zo verwerken ze de verzamelde afval voor de productie van nieuwe Havaianas slippers en worden er diverse stranden in Europa schoongemaakt.

Havaianas is niet voor niets aanwezig in meer dan 100 landen over de hele wereld en is met de slippers uitgegroeid tot merk met hippe en stijlvolle Havaianas slippers. Het merk blijft innoveren met nieuwe vormen, technologieën en opties en heeft naast haar beroemde teenslippers ook zwemkleding, kleding en accessoires. Kies voor comfort, vrolijkheid en vrijheid in de meest eenvoudige en spontane vorm voor iedere voet met Havaianas slides.

De Havaianas Slides zijn te koop op de officiële webwinkel van Havaianas.

Havaianas