SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

SEB MAN: For the Slashers

Je haar nonchalant, maar toch cool. SEB MAN biedt de uitkomst voor je dagelijkse, stijlvolle coupe.

Ben je footballer of ben je style icon? Maakt het überhaupt uit? Volgens ons niet. En volgens jou ook niet, waarschijnlijk. We houden niet van clichés en etiketjes. En gelukkig zijn we niet de enigen.

Het vrij jonge merk SEB MAN weet dit ook, en onderscheidt zich hierdoor van andere haircare producten. Dit merk is voor de slashers, de mannen die zich niet beperken tot één baan of één passie. Of je nou op het veld staat of ernaast, dit is voor mannen die hun leven – en hun haren – vullen met snelheid en kracht, eenvoud én kwaliteit. De haircare-, styling- en groomingproducten van SEB MAN helpen de moderne man om moeiteloos zichzelf te zijn.

SEB MAN introduceert nu drie nieuwe hair-thickening producten voor mannen die zich niet in een hokje laten plaatsen. En die stellen we je graag aan je voor.


 

SEB MAN The Booster

Thickening leave-in tonic

Het leven moet ongecompliceerd blijven. Als je ’s ochtends eenmaal op pad bent, heb je geen zin meer om over je haar na te moeten denken. Je bos moet viriel zijn, en levendig, maar geen constante bron van zorgen. SEB MAN, een assortiment met haircare-, styling- en grooming producten, weet dat. Zodat mannen altijd zichzelf kunnen zijn, ongecompliceerd en onbezorgd.

Een van hun nieuwe producten is The Booster. Dit is een stimulerende leave-in tonic voor voller en zichtbaar dikker haar vanaf het eerste gebruik. Het product verdikt je haar alsof je tot wel 6.000 meer haren hebt (gebaseerd op een hoofdhuid met 100.000 haren).

 

Over de influencer

Denny Balmaceda (30), VS

Fashion blogger en menswear stylist uit New York. Hij gelooft sterk in het verschil tussen fashion en stijl. Fashion is tijdelijk, zo luidt zijn gedachtengoed, en stijl is storytelling. In 2007, ver voordat #ootd een begrip werd, bombardeerde Denny al zijn Facebook-followers met foto’s van zichzelf en dagelijks outfits. Zijn motto: inspireer je volgers om je zelfverzekerd te kleden.

 

 

SEB MAN The Joker

3-in-1 Texturizing dry shampoo

Bijzonder aan de hele line-up van SEB MAN is dat de producten hair-thickening zijn, waardoor je een schijnbaar vollere bos haar op je hoofd hebt. Ze onttrekken hun kracht, energie en uithoudingsvermogen aan de guarana-plant, de plant die bekend staat als een natuurlijke bron van kracht, energie en uithoudingsvermogen.

Eén van de nieuwe producten is de 3-in-1 Texturizing dry shampoo The Joker. Deze verfrist het haar, geeft het textuur en maakt het dikker. Voller haar binnen enkele seconden. Met cafeïne-extract en een verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

Over de influencer

Matthias Dandois (28), Frankrijk

Matthias is wereldkampioen flatlander, maar wil het liefste een rider genoemd worden. Deze Fransman heeft de vaardigheden van de verschillende disciplines van de BMW onder de knie. Hij is waarschijnlijk dan ook de drukste rider van Europa, met alle feestjes en contests die hij over de hele wereld moet doen.

 

SEB MAN The Boss

Thickening Shampoo

SEB MAN The Boss € 15,90

SEB MAN is, zoals het merk zelf zegt, de perfecte wake-up call for effortlessly cool men on the go. Dat klinkt nogal much, maar geloof ons, we hebben het getest, en het klopt. The Boss is hun nieuwe verfrissende shampoo voor haar dat dikker oogt en aanvoelt. Gebruik voor het beste resultaat in combinatie met THE BOOSTER tonic voor dikker, voller haar.

Het merk is opgericht voor mannen die zich niet in een hokje laten plaatsen, en dat komt ook naar voren in de fragance: een veelzijdige en uitgebalanceerde combinatie van peperkorrels, verfrissende bergamot en warme amber. Het resultaat: een houtachtige, oriëntaalse kruidige geur voor de moderne man.

 

Over de influencer:

Billy Huxley (29), Engeland

Een voormalige dakdekker die influencer werd: het leven van Billy Huxley gaat van een leien dakje. Hij werd gespot als model terwijl hij aan het werk was. Zijn getatoeëerde lichaam, zijn East-London charm en zijn goeie baard tonen zijn persoonlijkheid in al z’n facetten.

 

Voor meer informatie, zie sebastianprofessional.nl.