SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Scotch & Soda lanceert dé zomergeur

Als we alle weerstations moeten geloven staat er een snikhete zomer voor de deur. Op zo’n zomerse dag wil je wel de hele dag fris ruiken. Daarom is het fijn dat Scotch & Soda een nieuwe geur heeft gelanceerd: Island Water

Het Nederlandse modemerk Scotch & Soda werd al in 1985 opgericht. Maar na enkele veranderingen bestaat het merk zoals wij het nu kennen, eigenlijk pas sinds 2001. In eerste instantie maakte Scotch & Soda alleen voor kleding voor heren, maar inmiddels kunnen ook vrouwen er terecht. Door de jaren heen zijn zij naast kleding ook accessoires gaan ontwerpen en sinds een paar jaar is er ook een eigen parfum. 

Island Water

De Island Water wordt door Scotch & Soda omschreven als “levendig en opbeurend”. Of dat zo is weten we niet, maar wat wij wel weten is dat het een heerlijke frisse geur geeft op klamme zomerdagen. Voor de mannen is er gekozen voor een combinatie van verse bergamot en Braziliaanse mango met warm sandelhout, scharlei, amberhout en musk. Dit alle tezamen zorgt voor een originele geur. 

De Island Water parfum is verpakt in een klein, eenvoudig flesje. De parfum zelf is groen/turquoise van kleur gecombineerd met een mat zwarte, ronde dop. Het kleine formaat zorgt ervoor dat het ideaal is om in je tas te doen, zodat jij jezelf altijd van een verfrissend geurtje kunt voorzien. Ook als je moet vliegen is hij geschikt om in je handbagage te bewaren. 

De nieuwe parfums zijn vanaf nu verkrijgbaar in 40 ml (voor €39,95) en 90 ml (voor €59,95) bij de Scotch & Soda-winkels en online via www.scotch-soda.nl.

Zin om een vet artikel te lezen? We hebben de 11 voetballers met de meest bizarre tatoeages onder elkaar gezet. Van de leeuw van Memphis tot aan een speler met sneeuwpop Olaf van Frozen op zijn kuit. Check het artikel hier!

Nog meer lezen over voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram-pagina en blijft up-to-date.