SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Scoor punten bij je geliefde met dit valentijnscadeau

Komende zondag is het alweer Valentijnsdag, de dag waarop jij jouw geliefde in het zonnetje moet zetten. De tijd vliegt misschien voorbij, maar je bent gelukkig nog niet te laat. Grand Hotel Krasnapolsky komt met een geweldig cadeau voor je geliefde, namelijk Valentine’s Breakfast in Bed. Het mooie is, je hebt er zelf ook nog profijt van ook!

In het weekend wil je natuurlijk lekker uitslapen. Je wilt tot rust komen na een drukke werkweek. Op de vrije zondag wil je het liefst lekker lang in bed blijven liggen en niet al te veel doen. Maar komende zondag is het Valentijnsdag, dit kun je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Je geliefde moet in het zonnetje gezet worden, maar daar hoef jij niet al te veel inspanning voor te leveren. NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky komt namelijk met een geweldig idee! Jij kan na een romantische nacht lekker uitslapen, terwijl het vijfsterrenhotel aan de Dam het romantische Valentine’s Breakfast in Bed voorbereidt. Daarnaast mogen jij en je geliefde de hele zondag gebruik maken van de hotelkamer, zodat jouw ‘luie’ liefdeszondag niet verstoord wordt.

Valentine’s Breakfast in Bed

Het romantische ontbijt van Grand Hotel Krasnapolsky zal recht uit de Cake Room geserveerd worden op jouw Premium kamer met uitzicht op de Dam. Je kan vanuit bed genieten van de huisgemaakte lekkernijen en bubbels. Het Arrangement voor twee bestaat uit ambachtelijk brood, luxe bites en zoete lekkernijen. Een mix van zoet en hartig, dus voor ieder wat wils. Samen met Grand Hotel Krasnapolsky kan jij jouw geliefde in de watten leggen en scoor je dikke punten. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten!

Check hier het Valentine’s Breakfast in Bed

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.