SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Scoor jouw Life After Football-kortingscode bij Papagayo Curaçao!

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: Life After Football trok naar het prachtige Curaçao voor Footvolley 2023. Het fraaie strand van het luxe Papagayo Beach Hotel & Resort aan de Jan Thielbaai was het strijdtoneel van dit prestigieuze toernooi en tevens de prachtige accommodatie waar team Life after Football en haar gasten deze periode verbleven. En wat hebben we genoten van de geweldige service, faciliteiten en luxe die Papagayo te bieden heeft. Papagayo biedt nu voor de volgers, fans en vrienden van Life After Football de unieke mogelijkheid om met korting hetzelfde verblijf te boeken. Een fantastisch aanbod en een absolute aanrader als je het ons vraagt!

Footvolley 2023 bij Papagayo Curaçao

Caribisch paradijs

Ontdek de allure van het Caribische paradijs Curaçao, waar de profvoetballers de keuze voor maken om tot rust te komen tijdens hun welverdiende vakantie. Met deze exclusieve aanbieding opent Papagayo haar deuren voor jou om dezelfde luxe en comfort te ervaren. Geniet van een paar heerlijke dagen in de tropische luxe van het Papagayo Beach Hotel of Papagayo Beach Resort; net zoals je favoriete spelers doen.

Footvolley 2023 bij Papagayo Curaçao
Footvolley 2023 bij Papagayo Curaçao

Korting vanaf 25%

Benut deze unieke kans en dompel jezelf onder in de luxe van Papagayo Beach Hotel & Resort! Deze actie loopt van 6 februari tot en met 31 maart 2024. Kijk voor meer informatie en de beschikbaarheid bij Papagayo.