SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ronald Koeman neemt zeer bijzonder cadeau in ontvangst!

Afgelopen woensdag 31 augustus was het Life After Football Gentlemen’s Dinner. Als dank voor een prachtige samenwerking, met onder andere een plaatsje op de cover van ons gloednieuwe magazine, kreeg Ronald Koeman een speciaal geschenk. Naast een prachtig portret kreeg hij een fantastische 6-daagse reis voor twee personen naar Dubai aangeboden door Silverjet Vakanties!

Ronald Koeman kreeg van Silverjet Vakanties een prachtige reis aangeboden.

Silverjet Vakanties stelt voor haar klanten vakanties volledig naar wens samen en zo bieden zij een ruime keuze aan luxe hotels en bestemmingen. Het motto van Silverjet luidt dan ook: ”Travel in style”. En dat is niet voor niets. Bij Silverjet zorgen ze altijd voor extra services. Executive lounge op de airport? Altijd inbegrepen. Luxe privétransfer van en naar het vliegveld? Wordt geregeld. Privéjet? Geen probleem.

Koeman krijgt als dank voor zijn medewerking aan de 74ste editie van het magazine een reis naar Dubai voor twee personen aangeboden. De 78-voudig international mag verblijven in twee luxueuze hotels in Dubai: Address Boulevard en Address Beach Resort.

Downtown

De reis begint met twee nachten in het Address Boulevard. Het hotel ligt op een exclusieve locatie in het centrum van Dubai naast de populaire Dubai Shopping Mall en de Opera met uitzicht op de Burj Khalifa en de fonteinen. Het hotel is bijzonder fraai ingericht en beschikt over luxe faciliteiten als een wellness, fitnessruimte, zwembad met waterval en imposante lobby lounge.

Het prachtige Address Boulevard Dubai is een van de hoogwaardige hotels waar Ronald Koeman mag verblijven!

City of Gold

Vervolgens kan de toekomstig bondscoach van het Nederlands elftal nog drie nachten overnachten in het Address Beach Resort. Het hotel ligt aan het strand met uitzicht over Bluewaters Island en Palm Jumeirah, het beroemde palmeiland van Dubai. Daarnaast beschikt het hotel over een infinity rooftop pool. Dit bijzondere zwembad is de hoogste ter wereld en heeft een prachtig uitzicht over de Arabische Golf.

Silverjet regelt de beste locaties in Dubai om een droomvakantie te beleven.

Wil jij net als Ronald Koeman een luxe vakantie naar jouw wensen? Kijk bij Silverjet Vakanties voor de meest exclusieve reizen en bestemmingen.

Benieuwd naar ISSUE #74! met als coverster Ronald Koeman? Koop jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!