SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Romano Denneboom wint Life After Football Footgolf 2020!

Het eerste Life After Football-event van het jaar was wederom een groot succes. Tijdens het jaarlijkse Footgolftoernooi in Rotterdam namen (ex-)profvoetballers het samen met onze partners tegen elkaar op. Romano Denneboom was na negen holes de grote winnaar.

Na een roerige periode die ons allemaal binnenhield, mochten de deelnemers eindelijk weer het gras op. Zoals gebruikelijk vormde Golfcenter Seve in Rotterdam het groene Footgolf 2020 decor. De zon scheen de gehele dag dus beter hadden de deelnemers het niet kunnen treffen. De officiële opening werd verricht door Life After Football-oprichter Regi Blinker. Tien teams, elk voorzien van prominente voetbalprofs, streden om de felbegeerde prijzen en natuurlijk het belangrijkste: de eer.

Regi LAFLAF

Footgolf 2020

Namen als Robin van Persie, Ryan Babel, Pierre en Sydney van Hooijdonk, Winston Bogarde, Warner Hahn, Denny Landzaat, John van den Brom en Evgeniy Levchenko, zetten hun beste beentjes voor. Met dank aan kledingsponsors Robey en Falke zag iedereen er tiptop uit. En, zoals we mogen verwachten, ging het er zeer competitief, maar uiteraard sportief, aan toe. Na negen holes – plus de Hugo Boss-challenge als bonusspel – werden de winnaars bekendgemaakt. De uitmuntende Footgolf-prestaties van zowel John van den Brom als Romano Denneboom, zorgden ervoor dat zij op een gedeelde eerste plaats eindigden. Er volgde een korte shootout onder toeziend oog van alle deelnemers en toeschouwers. Daarin was Denneboom iets preciezer dan de FC Utrecht-trainer. Zodoende werd Romano Denneboom de grote winnaar van Life After Football Footgolf 2020 en ging hij met een prachtig OMEGA Speedmaster Moonwatch Professional Chronograph-horloge ter waarde van €4.700 naar huis. Deze werd aangeboden door GASSAN Diamonds.

Podiumplekken

John van den Brom eindigde dus op de tweede plek en won een illy X1 Anniversary Iperespresso Coffee Maker ter waarde van €350. Pierre van Hooijdonk nam de derde plek in beslag en dit was goed voor een Flow Pillow van Amplify Sports Equipment ter waarde van €150. De winnaar van de Hugo Boss-challenge, Kevin Koole van Team Taittinger, kan zichzelf met een cheque ter waarde van €500 helemaal in het nieuw steken. Het beste team werden de heren van Hairworld Istanbul. Elk teamlid krijgt een paar schoenen van Robey Footwear. De beste amateur werd Michael Wilkes. Hij won een auto tuning cheque ter waarde van €750 van EQ Performance. The Wardrobe Organizer bood een speciale troostprijs aan voor degene die de meeste schoten nodig had om het parcours af te ronden. Deze prijs ging naar Rajiv Ramkisoensing.

Life After Football feliciteert al onze winnaars en dankt al onze partners en deelnemers voor het mede mogelijk maken van Footgolf 2020. Het was een spectaculaire, sportieve en bovenal hele fijne dag.

Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor de aftermovie van het evenement.