SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Road to the Fashion Player 2021

We zijn aan het aftellen naar de grote Fashion Player Award Night. Een avond in het teken van de vijf genomineerde Fashion Players waar uiteindelijk één van de spelers zich mag kronen tot best geklede speler van de Nederlandse velden. Deze avond was niet mogelijk zonder onze partners. In Road to the Fashion Player 2021 stellen wij onze partners aan jullie voor!

Header Road to

Duurzaam door de grachten

Hoe lekker is het om in de zomer met een sloep op een zonovergoten dag door de grachten van Amsterdam te varen? Je kan nog meer genieten wanneer je dit doet in een duurzame sloep. Het Friese bedrijf Sloepmakerij heeft namelijk een primeur. In samenwerking met de TU Delft hebben zij de allereerste duurzame sloep van Europa geproduceerd. De 3D geprinte sloep is gemaakt van PET-flessen en volledig duurzaam afgebouwd. Dat alles maakt het fantastisch concept wat tot in de puntjes is uitgevoerd. Met haar ruime kuip en mooie design is heerlijk toeven op het water.

Duurzame Sloepen

Geef je interieur een boost

Ieder meubelstuk van Dami is een creatieve ingeving die via een potlood op papier haar eerste leven krijgt. Waarna het door middel van de keuze voor bijzondere materialen en kleuren haar weg vindt naar de mondaine finesse. De luxe meubelen van Dami combineren elegantie en hedendaags ontwerp op een manier dat het menig interieurontwerp naar een hoger niveau tilt. Alle meubelstukken die door Dami worden ontworpen, voldoen aan de hoogste maatstaven. Van de keuze voor de materialen tot aan het oog voor detail. De meubelstukken zijn meer dan een visueel statement: Dami complementeert interieurontwerpen in het hogere segment met stijlvolle, tijdloze en unieke ontwerpen.

Dami Luxury Interior

100% haar!

Het taboe rond haartransplantatie lijkt langzaam weg te vagen. Dit is grotendeels te danken aan de sterren die bij Amsterdam Hair Institute komen voor een gerichte behandeling. Amsterdam Hair Institute voert de unieke FUE CT haartransplantatie uit met de nieuwste technologieën en op maat gemaakte haartransplantatie protocollen. Samen met haar zusterbedrijf Hairworld Instanbul heeft de haartransplantatiebriljant al ruim veertien jaar ervaring en al meer dan 10.000 klanten gehad. De unieke FUE CT haartransplantatie is speciaal ontwikkeld voor het allerbeste resultaat. Dit zorgt voor een geweldig slagingspercentage en ben je verzekerd van succes.

New Hair, New Timor by Amsterdam Hair Institute

Work-out goeroe

Ciclotte is een symbool van het hedendaagse leven, waarin werk en vrije tijd, beweging en genot dezelfde ruimte innemen. Het doel van Ciclotte is om trainingsproducten te creëren die niet alleen nuttig zijn, maar ook voldoen aan een steeds meer gewilde behoefte op het gebied van design. Concept, design en technologie komen samen om een onnavolgbare stijl en elegantie te bieden die geschikt is voor de meest uiteenlopende leefomgevingen: van thuis tot op kantoor en van hotels tot jachten. En het is volgens deze filosofie dat Ciclotte Bike, Ciclotte Teckell, Ciclotte Dumbbells en Ciclotte Wall-bar zijn gecreëerd.

Ciclotte Bike Carbon

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies nu jouw Fashion Player.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.