SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Road to the Fashion Player 2021

We zijn aan het aftellen naar de grote Fashion Player Award Night. Een avond in het teken van de vijf genomineerde Fashion Players waar uiteindelijk één van de spelers zich mag kronen tot best geklede speler van de Nederlandse velden. Deze avond was niet mogelijk zonder onze partners. In Road to the Fashion Player 2021 stellen wij onze partners aan jullie voor!

Header Road to

Begin het jaar goed

Cordier is één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen voor de horeca in Nederland. Alle belangrijke wijngebieden wereldwijd zijn vertegenwoordigd in het assortiment van het merk. De klanten, de retail-, food en horecabranche, zijn hiermee verzekerd van een uitgelezen aanbod van topmerken uit zowel de oude als nieuwe wereld. De visie van Cordier is dat de toekomst van wijnconsumptie ligt in authenticiteit, kwaliteit, storytelling en ‘responsible behavior’. Met moderne middelen, innovatieve concepten, creatieve marketing en sterke wijnmerken ondersteund en inspireert Cordier hun gewaardeerde partners binnen de Nederlandse horeca en vakhandel. Zo creëren ze een toegevoegde waarde en maken ze het verschil, voor de klanten en de consument van morgen. Het streven naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid en hebben focus op uitmuntende service is een prioriteit van Cordier.

Cordier Wines

De nummer één BMW dealer

In de showrooms en in de werkplaatsen van Van Poelgeest draait alles om de klant zijn tevredenheid. Dat begint met persoonlijke aandacht en zekerheid: afspraak is afspraak. Daarom biedt Van Poelgeest je in acht moderne vestigingen het beste van twee werelden: ruime keuze en korte levertijden van één van Nederlands grootste BMW-dealers. Van Poelgeest heeft niet alleen BMW is hun assortiment, maar verkopen ook auto’s van het merk MINI. Van het jaar dat Van Poelgeest is opgericht, 1952, tot nu is de BMW en MINI dealer ermee bezig om niet alleen een auto te verkopen aan de klant, maar vooral de klant aan de auto te verkopen. Daardoor voelen BMW en MINI rijders zich thuis bij Van Poelgeest. Zo werkt Van Poelgeest aan duurzame relaties met klanten.

BMW 4 Serie Gran Coupé met een hoofdletter 4

Creëer je eigen buitenkamer

Een lekkere tuin waar je tot rust komt of juist een verlengstuk van je woonkamer creëren? Het kan allebei bij Borek. Het team van Borek is er speciaal om de buitenkamer karakter te geven en het tot leven brengen van jouw ideale tuin. Met buitenmeubelen die de woonvertrekken in het huis verbinden met de tuin. De passie die Borek heeft voor mooie meubelen vertalen ze naar duurzaamheid en comfort. Liefhebbers van mooie, comfortabele en duurzame buitenmeubelen identificeren zich graag met de collectie van het merk. Met een team getalenteerde ontwerpers met ervaring en naam in design en innovatie, zet het familiebedrijf al ruim vier decennia prachtige buitenmeubelen neer. Borek verbindt binnen met buiten in stijl. Geniet vrijuit van uw tuin en terras met de buitenmeubelen van Borek.

Borek Lounge Studio

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies nu jouw Fashion Player.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.