SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Rico Verhoeven en Eveline Wu gaan samen een restaurant openen

Topchef Eveline Wu en kickbokskampioen Rico Verhoeven gaan samen een restaurant openen: Mood Streetfood. Mood is al tijden een begrip in onder andere Eindhoven, dit wordt de ‘fast-casual’ variant van dat restaurant.

Asian-Fusion

Het wordt dus een zogenoemd fast-casual restaurant, dat houdt in dat er gezonde Asian-Fusion gerechten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs geserveerd zullen worden. Slow food, maar dan snel bereid. Bij Mood Streetfood geloven ze dan ook dat goed eten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Je hebt voor 12 euro al een lekkere maaltijd op tafel staan. Bovendien is het mogelijk je maaltijden af te halen in het speciale take-away gedeelte.

Rico Verhoeven en Eveline Wu

Op het eerste gezicht denk je misschien dat een kickbokskampioen en een topchef een rare combinatie is, maar eigenlijk is dat helemaal niet zo raar. Beiden hebben een enorme passie voor eten. Voor Eveline is eten de rode draad in haar leven, ze is chefkok en ondertussen eigenaresse van 5 succesvolle restaurants. Voor Rico is eten ook de brandstof voor zijn ongekende prestaties in de ring.

Rico Verhoeven

Rico zelf vindt de stap naar een eigen horecaformule een logische stap met zijn ambities voor na zijn sportieve carrière in het achterhoofd. Hij zegt hierover het volgende:

“Mijn voornaamste focus is nog altijd mijn sport, maar ik wil nu een fundament leggen voor later, zodat ik niet in een zwart gat val na heel mijn leven te hebben gekickbokst. Ik kan mijn culinaire ervaringen uit mijn vele reizen en mijn ideeën over lekker maar gezond eten bij de Nederlanders brengen,” vertelt hij. Wat ik belangrijk vind is dat gezond eten lekker en toegankelijk is voor iedereen. Toen ik Eveline ontmoette in een van haar restaurants was ik oprecht verrast over de kwaliteit van het eten en haar ideeën om dat voor meer mensen toegankelijk te maken.”

Eveline Wu

Eveline Wu zegt over de samenwerking met Rico het volgende:

“Hij is voor mij de verpersoonlijking van toegankelijkheid, maar vooral ook van vitaliteit. Rico is een topfitte sporter, maar tegelijkertijd een echte levensgenieter. Hij heeft heel wat kunnen zien in de wereld en heeft creatieve ideeën over een gezonde levensstijl. Ik kan zijn ideeën culinair tot leven brengen. Simpel maar gezond Aziatisch eten. Naast ons restaurant hebben we straks vers gemaakte maaltijden in een gekoelde vitrine staan: die maaltijden kun je zo mee naar huis nemen en thuis opeten. Zodat het voor iedereen toegankelijk is”.

Mood Streetfood

Het restaurant is gevestigd aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven en biedt ruimte aan ongeveer 150 gasten, met daarnaast het eerder genoemde take-away gedeelte. 6 maart wordt Mood Streetfood geopend!

Check op de Instagram pagina van Mood Streetfood alvast wat van hun gerechten en drankjes!

https://www.instagram.com/moodstreetfood/

Wil je graag meer lezen over lifestyle? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!