SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Rensch: ”Dat heb ik nodig om een wedstrijd in te gaan”

Voetballers en rituelen. Linkerschoen als eerste aan, met rechts als eerst het veld betreden, voor elke wedstrijd een vast nummer luisteren, als laatste de spelersbus uitkomen of een kruisje slaan. Ook Devyne Rensch heeft een ritueel met betrekking tot het geloof en vindt hij het prettig om zich vlak voor een wedstrijd even af te sluiten.

Rensch - Header FP 2022

Heb je een vast ochtend- of avondritueel?

”Bidden is voor mij een vast ritueel. Dat doe ik voor het slapen gaan en ook voor wedstrijden. Voor het slapen gaan spreek ik mijn dankwoord uit voor de dag. Het is voor mij belangrijk om voor wedstrijden even een moment alleen te hebben. Dat heb ik nodig om die wedstrijd dan met een goed gevoel in te gaan.”

En de sierlijke vleugelverdediger van Ajax heeft ook een moment voor zichzelf als hij naar muziek luistert. Rensch vertelt over zijn meest geluisterde nummers en artiesten: ”Sowieso Kevin, als Nederlandse rapper. En ook Broederliefde. Nederlandse hiphop dus. Maar ook wel Drake en Lil Baby. Het nummer ‘Beautiful lifevan Kevin blijf ik hard vinden. Dat nummer draai ik denk ik wel het meeste.”

Rensch is namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. Check de genomineerden en breng je stem uit!

Benieuwd naar de interviews met de andere genomineerden? We spreken met Anwar El Ghazi over de gewaagde outfits van oud-teamgenoten bij Aston Villa Jack Grealish en John McGinn.