SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De perfecte cognac voor bij het kerstdiner

Het is eind november en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan. Waar buiten de temperatuur daalt, daar is het binnen een tijd van warmte, gezelligheid, samenzijn en… genieten van het eten en drinken! Bij Rémy Martin hebben zij de ideale aperitief of digestief voor bij het kerstdiner: een heerlijke cognac. Rémy Martin staat al sinds jaar en dag bekend om haar superieure kwaliteit en is niet voor niets de meest gedronken cognac in ons land.

Rémy Martin

Het verhaal achter het succes

Want die heerlijke digestief komt niet zo maar op tafel. Er wordt al eeuwenlang intensief samengewerkt om tot passie, uitmuntendheid en savoir-faire te komen. Achter Rémy Martin schuilt de combinatie van vele talenten, de maîtres de chai, de distilleerders en de wijnmakers. Allen maken zij deel uit van een authentieke familie.

Sinds jaar en dag

Sinds het jaar 1724 heeft het huis van Rémy Martin de missie om het kloppende hart van de Cognacstreek te vertegenwoordigen. Eeuwenoude knowhow, het streven naar perfectie en gevoel voor innovatie: deze ingrediënten maken Rémy Martin VSOP de Europese marktleider in haar klasse. Rémy Martin VSOP is sinds haar creatie in 1927 een blend van eau-de-vie, afkomstig uit de beste wijngaarden van de Grande Champagne en de Petite Champagne en mag daarom de prestigieuze benaming Fine Champagne Cognac (AOC) dragen. Zeldzame druiven uit de meest gewilde wijngaarden, lange rijping op eikenhouten vaten en alle kennis en kunde van de keldermeester zijn de ingrediënten voor een cognac van een unieke harmonie en rijkdom en met een lange afdronk.

Ecologisch verantwoord

Bij Rémy Martin ligt de focus niet alleen op hoogwaardige kwaliteit, maar is er ook aandacht voor haar omgeving. Het streven naar het bevorderen van de biodiversiteit en de bodems in Grande en Petite Champagne te beschermen. Het Huis Rémy Martin staat met trots voor Duurzame Exception: een ontwikkelingskader voor de lange termijn dat respect heeft voor zijn omgeving en dat het huis in staat stelt een uitzonderlijk product te creëren.

Sinds 2007 is het bedrijf overgestapt op volledig duurzame landbouw. Een aantal jaar later, in 2012, kwam daar het doel van de HEV-certificering bij (High Environmental Value). Het Huis Rémy Martin is vandaag de dag samen met de wijnbouwpartners van de Alliance Fine Champagne (AFC) de marktleider op het gebied van milieubewustzijn in de Charente.