SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Remy Bonjasky helpt je Fight Body in quarantaine

Dat binnenzitten is natuurlijk lekker relaxed, maar fit word je er niet van. Dat was precies wat kickboxer Remy Bonjasky ook zag. En daarom besloot hij actie te ondernemen. Want stilzitten, dat is natuurlijk niks voor Remy Bonjasky.

Om ons heen merken we dat mensen het thuiszitten zo langzamerhand een beetje beu beginnen te worden. En een van de grootste nadelen van thuiszitten, is natuurlijk dat het sporten op een lager pitje komt te staan.

We merken zelfs dat dat een hoop mensen het sporten en bewegen een beetje laten zitten nu ze thuis zitten. Toch is er ook een andere groep mensen. Die het thuiszitten juist helemaal niet zo zien zitten en juist de behoefte ontwikkelen om het sporten thuis fanatiek voortzetten.

Om die mensen verder te motiveren en een hart onder de riem te steken, hebben vrij veel sportscholen en personal trainers al initiatieven ontplooid om hun workouts online te zetten. 

Remy Bonjasky Fight Body

Maar de Bonjasky Academy tilt dit nu heel passend nog een stapje verder met Fight Body. Het doel hiervan is om het lichaam van een vechter te krijgen. En dat past natuurlijk bij deze onderneming. De Bonjasky Academy is de grootste en meest vernieuwende Fight, Fitness & Health Gym van Nederland.

Het initiatief heet  “Fight Body” by Remy Bonjasky, en het is de online work-out powered by Bonjasky Academy. Waar de beginnende sporter of topsporter online zijn of haar conditie kan verbeteren of op peil kan houden. Het enige wat je ervoor nodig hebt is internet en een flinke hoeveelheid energie. Fight Body richt zich op opbouwen van spieren, conditie en techniek. Dit doen ze door middel van een kickbokstraining gemixt met kracht, conditionele en functionele oefeningen om op en top fit te worden of te blijven.

Klaar met sporten? Bekijk dan deze toffe series

 

Daarbij kun je afwisselende kwaliteitslessen volgen in kickboksen, boksen, mixed martial arts en fitness. Dat alles gebeurt natuurlijk onder professionele begeleiding.Met deze online trainingen kan zowel een beginnende sporter als een topsporter de conditie verbeteren of op peil houden door middel van kickboksen. Het is kickbokstraining gemixt met kracht, conditionele en functionele oefeningen van Remy Bonjasky.

De professionele trainingen door deze sportlegende kun je kijken wanneer je maar wilt en er zijn geen verdere benodigdheden. Top dus vanuit je woonkamer!

Check zelf de site van Bonjasky om te kijken of Fight Body iets voor jou is!