SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Rapper sor betreedt de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week voegden we met Inez en Summer Walker vrouwelijk talent toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Vorige week voegden we vrouwelijk talent toe aan de Spotify-playlist van Life After Football. Deze dames brengen meer diversiteit in de afspeellijst, waardoor de afspeellijst beter aansluit op de wensen van de LAF-community. Deze week maken twee nieuwe artiesten hun opwachting in de Life After Football Playlist. Jullie besloten dat rapper sor en Midas Hutch een plekje moesten krijgen in de lijst. Daarom hebben wij de nummers Niet Voor De Views en Air Power toegevoegd aan onze afspeellijst.

sor – Niet Voor De Views

Rosario Mussendijk, beter bekend als rapper sor, werd geboren op 22 september 1996 in Amsterdam. Hij begon zijn muziekcarrière als lid van rapperscollectief Black Acid. De rapformatie maakte binnen korte tijd furore in Nederland. Maar in 2017 sloeg het noodlot toe voor de talentvolle rapper, de dokter schreef hem het Cogan Syndroom toe. De rapper verloor zijn gehoor, maar dankzij zijn gehoorapparaat, medicijnen en een zogenaamde Subpac kon hij de draad weer oppakken. Wij spraken sor voor onze nieuwste editie ISSUE #68. Koop hier het nieuwe magazine en lees het verhaal achter sor! Wij hebben besloten om het nummer Niet Voor De Views toe te voegen aan de Life After Football Playlist. Voor dit nummer dook de talentvolle rapper de studio in met Zwangere Guy, Winne en Yung Nnelg. Het nummer is onderdeel van het succesvolle album So So Lobi 2, waar diverse artiesten op te beluisteren zijn.

Midas Hutch – Air Power

Franklin Groen, beter bekend als FS Green, kennen we als hiphopproducer en eclectische dj. De afgelopen jaren richtte de producer zich op elektronische muziek en het buitenland. Groen maakt zwoele, door de jaren tachtig geïnspireerde elektronische funk, een uniek genre in de hedendaagse muziekwereld. Hij besloot een pseudoniem te verzinnen voor zijn artiestennaam FS Green. Uiteindelijk vervolgde Franklin Groen zijn carrière onder de naam Midas Hutch. Momenteel draagt de talentvolle muzikant al vijf jaar deze naam. Onlangs lanceerde hij zijn nieuwe album genaamd The Ride. Wij zijn onder de indruk, waardoor het nummer Air Power een plek verdient in onze Spotify-playlist.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.