SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Quarantainetip: Dani Alves, de clown van sociale media

Al bijna 20 jaar loopt Dani Alves mee met het internationale topvoetbal. In 2001 debuteerde hij op 18-jarige leeftijd voor het Braziliaanse EC Bahia. Na jarenlang geacteerd te hebben in de mondiale top en tal van prijzen te hebben gewonnen, keerde hij vorig jaar terug naar Brazilië bij São Paulo.

Aangezien Dani Alves ’s werelds beste rechtsback was, heeft hij in de loop der jaren een grote fanbase opgebouwd. Deze fanbase voorziet hij regelmatig van een kijkje in zijn privéleven. Op zijn sociale media kanalen is te zien dat het privéleven van de superster allerminst saai is te noemen. Een leuke bezigheid voor jou in deze tijden van isolatie omtrent het coronavirus. Check hier onder de leukste posts!

Chanel

Nee, met Chanel verwijzen wij niet naar het modemerk, maar naar de hond van Dani Alves. De voormalig speler van onder andere FC Barcelona, Juventus en PSG, heeft zijn hond vernoemd naar het modehuis. Dat Alves gek is op zijn Chanel wordt duidelijk in het volgende filmpje.

https://www.instagram.com/p/B9B1e6Anr2j/

Carnaval

Als je zomercarnaval zegt, zeg je Brazilië. Aangezien Dani Alves al op jonge leeftijd naar Europa verkaste, heeft hij nooit echt goed het carnavalsfeest in Brazilië kunnen vieren. Wanneer de 36-jarige Braziliaan dan ook eindelijk zijn eerste carnaval gaat vieren laat hij zijn volgers zijn dans en zangkunsten zien.

https://www.instagram.com/p/B86iJ8MnyRa/

Stijlicoon

Naast voetballer, is Dani Alves ook een stijlicoon. Op zijn Instagram post hij vaak zijn nieuwste outfits.

https://www.instagram.com/p/B5LR3uqHhUP/

Dansmoves

Zoals je al eerder kon zien houdt Dani Alves wel van een lekker potje dansen op Braziliaanse sambamuziek. Zijn gevoel voor ritme laat hem niet in de steek en dat laat hij zien in het volgende filmpje op zijn Twitteraccount.

https://twitter.com/DaniAlvesD2/status/1064774360253255681

Good Crazy

Zo noemt Dani Alves zichzelf vaak, The Good Crazy. Wanneer hij dan ook in zijn Good Crazy Mood is laat hij de mafste dingen zien. Hier toont hij zijn evenwicht en wenst hij ook zijn volgers een ‘evenwichtige’ week toe.

https://www.instagram.com/p/Bx94UOqHlCp/

En om af te sluiten, Grappenmaker Dani

Dani blijkt vol humor te zitten, dit bewees hij ook tijdens een trainingsdag in zijn tijd bij Paris Saint-Germain. Marquinhos en Choupo-Moting lopen niets vermoedend naar de training en dan gebeurt dit…

https://www.instagram.com/p/BtIx5KhhIN9/

 

Dit zijn zomaar een paar posts van Dani Alves op zijn eigen sociale media kanalen. Check sowieso even zijn profiel, want dit is maar een kleine collectie van zijn grappige posts.

Nog meer spraakmakende voetballers op Instagram checken? Kijk dan eens naar onze post Patrice Evra. De voormalig verdediger van Juventus en Manchester United weet ook wel hoe hij zijn volgens kan entertainen. Check de post hier!

 

Meer lezen over spraakmakende voetbalverhalen, nieuwste fashion lanceringen of lifestyle tips. Kijk dan eens op onze Facebook en Instagram.