SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Prepare to assist, and score!

Het WK voetbal is in volle gang en ondanks dat het bijna winter is genieten we van de topwedstrijden welke dagelijks de revue passeren. Door alle voetbal hectiek moeten we natuurlijk niet vergeten dat we in rap tempo richting de feestdagen gaan. Je bent nu nog op tijd om er alles aan te doen om goed voor de dag te komen. Met hannah ga je met een stralende, egale huid richting de feestdagen! Naast een dagelijkse reiniging met een hydro­fiele milk of olie is het belangrijk om je huid voor te bereiden met de Prepare Potion voor een betere opname van werkstoffen. Alleen een goede voorzet zorgt er immers voor dat je crème kan scoren. Niet alleen dus voor jezelf, maar ook het perfecte cadeau voor degene die je het meest liefhebt!

Jill Roord -hannah

Deze intensief reinigende potion van hannah egaliseert de huidstructuur en kalmeert roodheden. Het bevat mild pelende ingrediënten en powerantioxidanten die je huid gladder maken en onzuiverheden verminderen. Het reguleert de talgproductie, helpt bacteriegroei tegen te gaan en is ook ideaal om pigmentproblemen aan te pakken vanwege de teintoplichtende werking. Het heeft ook een natuurlijk hydraterend effect op de huid, waardoor een natuurlijke frisheid ontstaat. Door de brede werking is de Prepare Potion voor iedere huid inzetbaar om het doel tot huidverbetering effectief te kunnen bereiken.

De Prepare Potion van hannah is vanaf €34 beschikbaar bij hannah.

Op de hoogte blijven van meer nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Ook hardcopy verhalen lezen? Check ISSUE 75 met daarin interviews met onze Fashion Player-genomineerden Anwar El Ghazi, Tijjani Reijnders, Danilo Pereira, Thom Haye en kersvers Fashion Player 2022 Devyne Rensch.