SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De playlist van: Sjaak Swart

Voor ons magazine kregen wij de fantastische mogelijkheid om een kijkje te nemen in de playlist van niemand minder dan Sjaak Swart. Dat de Ajax-legende een goede smaak heeft wisten we natuurlijk al, maar ook zijn muzieksmaak mag er dus wel degelijk wezen.

Hazes

Sjaak Swart is natuurlijk een rasechte Amsterdammer en Amsterdam is Hazes. Daarom is het ook niet gek dat in de playlist twee nummers van de baas van de Amsterdamse kroegen te vinden zijn. De nummers ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ en ‘Droomland’, samen met Paul de Leeuw, zijn terug te vinden in de lijst van Sjaak.

Ajax

Dat Ajax in het hart van Sjaak Swart zit is natuurlijk ook geen verrassing. Je wordt dan ook niet zomaar Mister Ajax uiteraard. Een liedje dat veel Ajacieden in hun hart hebben gesloten, is het welbekende ‘Three Little Birds’ van Bob Marley & The Wailers. Voor degenen die het niet weten, dit nummer wordt altijd aan het eind van de rust gedraaid in de ArenA en al jaren omarmd door alle supporters van de Amsterdamse club.

Ook is Sjaak Swart een echt familiemens, wat ook terug te zien is in zijn playlist. Het prachtige ‘Dochters’ van Marco Borsato heeft ook een plekje op zijn lijst verdiend.

Verder krijgen nummers van ware legendarische artiesten Frank Sinatra en Charles Aznavour een plekje. De nummers ‘I’ve Got You Under My Skin’ van Sinatra en ‘She’ van Aznavour vind je terug op de lijst.

Ten slotte is het laatste plekje op de lijst vergeven aan de Italiaanse artiest Mario Biondi. Zijn nummer ‘This Is What You Are’ staat als laatste nummer in de playlist van Sjaak Swart.

Check de playlist van Sjaak Swart hieronder!

Life After Football – Issue 63

Check de playlist in de nieuwste editie van Life After Football: issue 63 – AGAINST ALL ODDS.

Wil je meer over muziek lezen, of meer ‘De playlist van…’ zien? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!