SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Patrice Evra’s Instagram pagina is een goudmijn

Patrice Evra had een roemrijke carrière die hij uiteindelijk beëindigde in 2019. Maar niet alleen op het veld was het bijzonder, op Instagram is hij op zijn zachtst gezegd ook een heel bijzondere verschijning. Tijd om te gaan kijken naar de top 5 posts van Evra.

Carrière

Het grootste deel van zijn carrière speelde hij in Engeland bij Manchester United, hier won hij onder andere de Champions League en het WK voor clubteams. Ook werd hij 5 keer kampioen van de Premier League, won hij 4 keer de FA Community Shield en 3 keer de League Cup. De prijzenkast van de Fransman is dus zeker goed gevuld.

Instagram

Naast voetbal, bleek de linksback nog een grote hobby te hebben. Evra blijkt een meester in het maken van de raarste doch meest briljante video’s die op het internet te vinden zijn.

I love this game

Als je Patrice Evra op Instagram volgt, zie je deze zin dagelijks voorbijkomen. Maar waarom zegt hij dat dan zo vaak?

In de volgende post legt hij het even voor de duidelijkheid uit aan zijn fans, perfect om deze top 5 mee te beginnen.

https://www.instagram.com/p/BG_y3p0whM1/

Evra bij de Kapper

Ook een simpele kappersafspraak kan blijkbaar uit de hand lopen bij Evra. Zoals hij zelf zegt, dacht hij dat “gewoon” zijn haren geknipt zouden worden, maar uiteindelijk eindigde hij met twee “Lollipops” in zijn neus…

https://www.instagram.com/p/Bw9sp5poB8h/

Multitalent

Patrice blijkt ook een groot fan van zingen te zijn, en deze skills demonstreert hij maar al te graag op zijn Instagram. Hij maakt er een hele show van, met pruik en al.

https://www.instagram.com/p/BsVXX7dhk1i/

Maandag met Patrice

Op maandagen heeft men het vaak zwaar, dat weet Patrice ook. Daarom probeert hij zijn volgers altijd zo veel mogelijk moed in te praten voor de eerste dag van de week. Dat doet hij op veel verschillende manieren en ze zijn allemaal even bijzonder.

https://www.instagram.com/p/BvbnsPwj8A4/

Motivational Evra

Even zonder gekheid, Patrice verspreidt ook een hele hoop liefde en motivatie via zijn Instagram pagina. Hij laat vaak zien hoe dankbaar hij is en komt met de nodige levenslessen voor zijn volgers.

https://www.instagram.com/p/BbbqbNglKjE/

Dit is pas een greep uit alle posts van de Fransman, maar het is absoluut de moeite waard om nog even door zijn andere posts te scrollen. Je zult ongetwijfeld nog veel meer pareltjes tegenkomen.

Check hier ook de top 5 jongste doelpuntenmakers ooit in de Champions League.

Wil je graag meer van dit soort top 5 artikelen lezen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!