SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Oud-Feyenoorder wint Life After Football Footgolf 2023!

Onder het genot van een grote opkomst mochten de (ex-)profvoetballers weer de uitdaging aangaan met onze partners. In de weken voorafgaand aan het event werd er huiverig naar de weersverwachting gekeken. Gelukkig bleef de dreigende regen uit en stond niets een prachtige dag in de weg! Na tien holes en drie fantastische challenges wist Tunesisch international en oud-Feyenoorder Karim Saïdi zich te kronen tot winnaar van het Life After Football Footgolf-toernooi van 2023.

Golfcenter Seve had haar deuren weer wagenwijd geopend voor de vrienden van Life After Football. Niets stond een prachtig Footgolf-event meer in de weg. Gloednieuwe tenues op maat, de ballen waren hard en de grasmat lag erbij als een biljartlaken. Kortom, nu was het aan de voetbalkwaliteiten van de deelnemers. De spelers druppelden langzaam binnen en onder het genot van een heerlijk kopje koffie van Illy werden de spelstrategieën besproken. Na de officiële opening werden de voetbalprofs voorgesteld en mochten zich bij hun team scharen. Vervolgens was het aan de spelers zelf om te strijden om felbegeerde prijzen en natuurlijk het belangrijkste: de eer.

Sterk deelnemersveld

Alhoewel meedoen belangrijk is dan winnen, nam de intrinsieke motivatie om voor de winst te gaan toch zo nu en dan de overhand. Het deelnemersveld was dan ook niet mals. Robin van Persie, Ronald de Boer, Sydney van Hooijdonk, Thom Haye, Eljero Elia, Royston Drenthe, Derk Boerrigter, Gregory van der Wiel, Mats Seuntjes, Ralf Seuntjens, Karim Saïdi, Martijn Reuser, Urby Emanuelson en Shona Shukrula gingen onderling de strijd aan voor de titel van ‘Beste Pro’. Zoals echte klassieke Footgolf-spelers traden zij aan in een volledig bijpassend tenue waarvoor dank aan onze kledingsponsors Robey en Falke. En, zoals we mogen verwachten, ging het er weer zeer competitief, maar uiteraard sportief, aan toe. Na tien holes – en drie hilarisch bonusspellen – werden de winnaars bekendgemaakt.

Life After Football #76 met Sofyan Amrabat op de cover werd gelanceerd op het jaarlijkse Footgolf-event!
Sydney van Hooijdonk

Na een spannende ontknoping was het afwachten geblazen. De Footgolf-middag werd afgesloten met een drankje en al snel volgde de razend spannende prijsuitreiking. Grote winnaar van het Life After Football Footgolf-toernooi was Karim Saïdi. Met grote, gepaste trots mocht hij de OMEGA Seamaster Terra – Sergio Garcia’s Choice ter waarde van €5.338,- in ontvangst nemen. Dit knappe horloge werd aangeboden en overhandigd door OMEGA in samenwerking met House of GASSAN.

Best of the rest

De tweede plaats bij de pro’s was voor Mats Seuntjens. en hiermee won hij een complete set luxe beddengoed ter waarde van €1.500,- aangeboden door Carpe Diem Beds. Broer Ralf Seuntjens streek de derde plaats op en kreeg een Equalité sporttas gevuld met een Equalité padel racket, -trainingspak en meer ter waarde van €750,-

Van alle prominente deelnemers was Romano Denneboom de winnaar van de Carpe Diem Beds hooghoud-challenge, waar de deelnemers de bal geblinddoekt zo vaak mogelijk moesten hooghouden zonder daarbij hun handen te gebruiken. Met maar liefst 10 balcontacten in de lucht, was hij de verdiende winnaar. Nieuw dit jaar was de Equalité-challenge bij de driving range. Deze werd gewonnen door Roy Doomen van Cordier Wines. Hij bleek over de beste padelskills te beschikken en de bal door de wall te mikken. Prijs? €250,- shoptegoed te besteden bij Equalité.

Het team van Omega/GASSAN Diamonds had gemiddeld het minste schoten nodig en legde daarmee beslag op de prijs van Beste Team. Zij gingen – net als vorig jaar – ervandoor met een waardebon ter waarde van €75,- bij Robey Sportswear om zich volledig in het nieuw te steken. Dwight Blackson eindigde bovenaan het klassement van Beste Amateur. Hij nam een Illy Anniversary ESE & Ground inox ter waarde van € 649 en een Illy mee naar huis. Goede tweede van dat klassement was Max Bogaers. Ook hij ging niet met lege handen naar huis, maar mocht gaan winkelen bij BOSS voor een bedrag van liefst €500,-.

Life After Football feliciteert al onze winnaars en dankt al onze partners en deelnemers voor het mede mogelijk maken van Footgolf 2023. Het was een spectaculaire, sportieve en bovenal hele fijne dag.

Het nieuwe magazine met niemand minder dan Sofyan Amrabat op de cover is vanaf nu te verkrijgen op de webshop van Life After Football!

Gregory van der Wiel schittert op het jaarlijkse Footgolf-event
Robin van Persie
Karim Saïdi schot voor de winst