SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Oranje-international betreedt de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week voegden we met rapper sor een van de hoofdpersonen van Life After Football #68 toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

We zien steeds vaker dat voetballers hun creativiteit ook buiten het veld benutten. Op het veld laten ze hun voeten spreken, maar zodra ze vrije tijd hebben duiken ze de studio in om toch van zich te laten horen. De bekendste voorbeelden hiervan zijn Oranje-internationals Memphis Depay en Quincy Promes. Jullie besloten dat het voetballende raptalent niet mocht ontbreken in de Life After Football Playlist. Daarom hebben wij de track Young Champ van Ryan Babel toegevoegd. Daarnaast hebben we de Spotify-playlist uitgebreid met het nummer Special van Cho.

Ryan Babel – Young Champ 

Ryan Babel zal er de komende tijd alles aan doen om deel uit te gaan maken van de Oranjeselectie voor het EK van komende zomer. Naast de inspanning die hij op het veld levert, maakt hij ook tijd vrij voor zijn biografie. Een tijdje geleden werd de aanvaller van Galatasaray benaderd om een autobiografie te schrijven. In plaats van een boek, besloot de meervoudig Oranje-international zijn levensverhaal middels een album te vertellen. De track Young Champ is het eerste hoofdstuk van zijn muzikale autobiografie. Wij zijn onder de indruk van het raptalent van Ryan Babel en hebben daarom besloten dat deze track een plekje verdient in de Life After Football Playlist.

Ryan Babel Young Champ

Cho – Special

Giovanni Rustenberg, beter bekend als Cho, is al ruim tien jaar een bekend gezicht in de Nederlandse rapscène. De 28-jarige rapper groeide op in de Bijlmer en raakte op jonge leeftijd geïnteresseerd in voetbal. Zijn broer Randy was profvoetballer en dat wekte interesse op bij Cho. Toch besloot hij een muzikale carrière te starten. Op zijn achttiende verjaardag bracht Rustenberg zijn eerste single uit. Zijn doorbraak kwam een aantal jaar later met het nummer Misschien wel hé? Afgelopen week bracht de Amsterdamse rapper het nummer Special uit. Door de heerlijke melodie is deze track een goede aanvulling op de Spotify-playlist.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.