SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Optimaal bingewatchen met de nieuwste Samsung QLED 8K-tv

Langzaam gaan de bioscopen weer open, maar wat nou als je in die zelfde kwaliteit de films thuis kunt kijken? Natuurlijk heeft een bioscoop ook zijn charmes. De nieuwste Samsung QLED 8K-tv voldoet echter aan alle eisen om je te laten meeslepen in de vetste series en films. Met een sterk staaltje technologie, weet Samsung zich ook nu weer te overtreffen.

Vanaf deze week is de Samsung QLED 8K-tv officieel verkrijgbaar in Nederland. Samsung kondigt dit Q950TS-model aan als het kunststukje van 2020 en zorgt volgens hen voor ongeëvenaarde, meeslepende kijkervaring. De tv is nagenoeg randloos, waardoor hij helemaal opgaat in zijn omgeving.

Vlaggenschip

De Samsung QLED 8K-tv wordt ook wel het vlaggenschip van de nieuwste line-up genoemd. Zo zorgt de Q950TS voor een verbluffend beeldkwaliteit, optimaal samenspel van beeld en geluid en is het voor de liefhebbers een lust voor het oog. Handigheidje is dat de tv geen hinderlijke reflectie geeft. Alle kabels zijn netjes weggewerkt in één transparante kabel en je kunt de tv strak tegen de muur hangen, dankzij de No-Gap Wall Mount.

Ervaringen

De Samsung QLED 8K-tv is nu pas verkrijgbaar in Nederland, maar in sommige landen was de release al wat eerder. Gerenommeerde recensenten zijn zeer positief over de nieuwste televisie. Het Engelse AVForums noemde de Samsung QLED 8K Q950TS een indrukwekkende tv met tal van high-end features. De nieuwste Samsung QLED 8K-tv heeft haar eerste prijs al binnen met de Best in Class Award.

Ook het Amerikaanse Forbes is positief over de Samsung Q950TS. “Het lukt de 75Q950TS het zeldzame, echte next-gen gevoel te geven waarbij ik mijn favoriete demo- en testbeelden (die ik letterlijk honderden keren heb gezien) met nieuwe ogen te laten bekijken” aldus Forbes.

Formaat en prijs

De QLED 8K Q950TS is vanaf deze week verkrijgbaar in drie verschillende maten. De kleinste variant is 65 inch en de grootste 85 inch. Daartussenin zit nog een 75 inch maat. De prijzen verschillende dan ook per grootte. De kleinste 65 inch maat heeft een verkoopadviesprijs van €5.999. De grootste maat is verkrijgbaar voor €11.999.

Koop de Samsung QLED 8K Q950TS nu online op samsung.com.

Is je vakantie geannuleerd? Haal je vakantie in huis met One&Only Resorts At Home!