SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

Op zoek naar toekomstige designklassiekers

Jaguar en Baracuta zijn een samenwerking begonnen op het gebied van Brits design en gaan op ontdekkingsreis. De merken die zijn opgericht in respectievelijk Coventry (1935) en Manchester (1937) zijn verantwoordelijk voor enkele van de meest iconische ontwerpen van de auto- en mode- industrie. Volledig in lijn van het DNA van beide merken zijn de Jaguar Baracuta E-Pace en de Jaguar G9 Baracuta jas ontworpen. Beide spelen een grote rol bij het samenstellen van The Next Classic Guide.

Jaguar x Baracuta bijgesneden

The New Classic Guide

Jaguar en Baracuta bundelen hun krachten, op zoek naar toekomstige designklassiekers – The New Classic Guide. Deze gids wordt samengesteld door gerespecteerde influencers, bloggers, artiesten en contentmakers die langs de culturele centra van het Verenigd Koninkrijk en Europese steden reizen. Alles voor de zoektocht naar plekken, mode, trends en mensen die inspireren en gestalte geven aan de nieuwe generatie. De reis begon in oktober 2021 in Londen en eindigde in februari 2022 in Milaan, bij de Milan Fashion Week. Op de route liggen Frankrijk, Duitsland, Spanje, Nederland, België, Polen, Oostenrijk en Tsjechië en onderweg wordt kennisgemaakt met de rijke en diverse creatieve subculturen die bepalend zijn voor de identiteit van die landen. De onderneming werd afgetrapt door de Britse contentmaker en merkadviseur Samutaro – een van de meest invloedrijke modecuratoren van de afgelopen jaren.

De Jaguar x Baracuta E-PACE P300e Plug-in Hybrid

Voor de Jaguar x Baracuta E-Pace P300e Plug-in Hybrid is een speciale carrosseriekleur ontwikkeld: Neutro. De unieke E-PACE is daarnaast uitgerust met hetzelfde tartan dat Baracuta gebruikt voor de voering van de G9 jas. Bij de E-PACE komt deze stof terug op de portierbekleding en de vloer van de bagageruimte, terwijl ook het contrasterende dak van dit motief is voorzien.Daarnaast hebben de hoofdsteunen van deze bijzondere auto een borduursel met het Baracuta-logo, dat ook terugkomt op de achterste zijruitjes. Tot slot projecteert de speciale E-PACE het Baracuta-logo naast de auto op de grond.

Ons gloednieuwe magazine met coverster Robin van Persie is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #73!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.