SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Op zoek naar de bron met House of SOKO

House of SOKO is een creatief interieurontwerp bureau dat altijd op zoek is naar de bron: puurheid, rust, luxe en minimalisme. Door deze elementen te combineren met hoogwaardig vakmanschap en exclusieve materialen, zorgt SOKO dat de dromen en wensen van de klanten tot stand worden gebracht.

House of SOKO

In elk project worden unieke objecten uitgelicht. Objecten die de klant tegenkomt op reis, of voorwerpen met een bijzondere betekenis. Zo wordt het karakter en persoonlijkheid van de bewoners samengesmolten met de look & feel van het interieur. Iedere samenwerking heeft zijn eigen unieke verhaal en in elk ontwerp staat de mens centraal. Een belangrijk element hierbij is het vinden van de juiste energie in de samenwerking, om op hetzelfde level te zitten. SOKO helpt hun klanten met totaalrenovaties, interieurinrichting en high-end meubel maatwerk. De projecten zijn divers: van particuliere woningen, architectuur, horeca, retail en Business to Business.

Ondertussen is House of SOKO uitgegroeid tot een team van ontwerpers, ambachtslieden en schilders die allemaal een sleutelrol spelen bij het creëren van de unieke projecten. Dit is waarin House of SOKO zich onderscheidt van andere interieurontwerpers. De lijnen blijven zo kort mogelijk. Dit kan doordat maatwerk projecten in eigen werkplaats worden gerealiseerd door eigen gekwalificeerde meubelmakers van ontwerp tot het plaatsen.

SOKO creëert een gevoel van comfort en tijdloosheid om luxe in je hoofd en in je leven te voelen. Daar komt meer bij kijken dan alleen interieurontwerp. Het is een lifestyle. House of SOKO noemt het een “zacht luxegevoel voor je ziel”. Dit is voor iedereen verschillend. In de vorm van specifieke kunst aan de muur, dat de wijnkelder wordt voorzien van de beste wijnen, of een luxe huisparfum voor in elke ruimte van de woning. Met een grote kenniskring in de kunstwereld en lifestyle brands, kan SOKO zijn steentje bijdragen aan het totale zachte luxe- en comfort gevoel. Tijd voor een nieuw interieur? Laat je inspireren en adviseren door House of SOKO.