SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Trendy en classy voorbereiden op je eerste kindje

Voetballer Donny van de Beek en zijn vriendin Estelle Bergkamp verwachten binnenkort hun eerste kindje. In november kondigde het stel aan in verwachting te zijn en we kunnen ons voorstellen dat ze sindsdien enorm veel moeten regelen voordat de kleine meid er is. Door Donny zijn voetbalcarrière is het leven van het stel erg turbulent, waardoor een goede voorbereiding voor hen extra belangrijk is. Life After Football neemt daarom graag een kijkje in de babywereld.

Estelle en Donny

Veel te regelen

Nadenken over de beste producten voor je kleintje is een mega leuk, maar spannend proces. Zeker als je je eerste kindje verwacht is het extra lastig om te bedenken wat je allemaal nodig hebt en wat de beste producten op de markt zijn. Denk aan een fijn wiegje, een praktische luiertas, een goede commode en uiteraard aan een veilige kinderwagen. Naast dat deze producten goed moeten werken, is het ook belangrijk dat het er allemaal mooi uitziet. Vanaf het eerste moment wil je jouw kleintje namelijk goed in de watten leggen en samen goed voor de dag komen. Laat Stokke je daarom helpen met het uitzoeken van de perfecte babyuitzet.

In stijl de wereld ontdekken

Om een klein beetje te helpen heeft Life After Football gekeken naar een stijlvolle en veilige kinderwagen voor jou en je kindje. De wereld ontdekken gebeurt voor baby’s in eerste instantie namelijk in de kinderwagen. Dit heeft ervoor gezorgd dat Stokke, expert in luxe en tijdloze kinderproducten, haar wereldberoemde kinderwagen-collectie heeft uitgebreid met de Stokke Xplory X Signature. De wagen heeft een luxe uitstraling die gepaard gaat met hoogwaardige functionaliteit. Met haar volledig zwarte frame, luxe matgouden onderstel en goudkleurige logo’s op de opvallende zwarte kap is de wagen een lust voor het oog.  Wat de kinderwagen zo ideaal maakt is dat het een unieke zithoogte, verstelbaarheid en 360-graden zwenkwieltjes heeft waardoor ouder en kind lekker veilig dicht bij elkaar zijn als ze samen de wereld trotseren. Loop je rondje geheel in stijl met de nieuwe accessoires zoals de stijlvolle zwarte verzorgingstas. Geen dag zonder trendy en classy over straat te gaan. 

Ga stijlvol, elegant én veilig op pad! Bekijk hier de prachtige kinderwagens van Stokke en scoor jouw exemplaar.

XP X Signature
Stokke Xplory X Signature Seat Product Styled
Stokke Xplory X Signature Carry Cot Product Styled

Hou je van lifestyle en wil je hier meer over lezen? Bemachtig nog snel ons laatste magazine over dé fashion players van 2021 via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram