SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ontwerp nu je persoonlijke high-end juweel bij GASSAN

Bij een leven als internationale ster in de profvoetbalwereld hoort natuurlijk bling bling. Grootheden als Memphis Depay en Hakim Ziyech zien we geregeld met prachtige gepersonaliseerde juwelen. Van horloges tot kettingen en van armbanden tot ringen, hiervoor moesten zij uitwijken naar Amerika en Azië. Vanaf nu kunnen zij terecht bij TROPHY BY GASSAN voor gepersonaliseerde high-end juwelen.

Als topsporter leef je om te winnen. Elke dag train je om jezelf beter te maken en de kans op winnen te vergroten. Ook artiesten in de entertainmentwereld streven elke keer weer naar het hoogst haalbare, bij TROPHY BY GASSAN is dit niet anders. Samen met de klant creëert GASSAN een uniek en persoonlijk juweel. Vol passie, met uiterste perfectie en met veel oog voor detail zorgt het Amsterdamse juwelen- en diamantenhuis voor het perfecte juweel. 

The sky is the limit

De visie, grenzeloze creativiteit en inspiratie van de klant in combinatie met de expertise van GASSAN maken het tot een succesformule. Of het nu gaat om een fijne ring of om een markante en uitgesproken ketting. Dit begint allemaal met het bespreken van de wensen samen met de in-house artiesten van het TROPHY BY GASSAN-atelier. Samen werken zij het idee tot in perfectie uit en zetten dit om in een 3D-tekening. Bij akkoord gaan ze over tot produceren. Het proces van het bestellen tot aan de bezorging van het juweel is een hele experience. Je ontvangt jouw originele kunstwerk namelijk in een gepersonaliseerde high-end juwelenbox. Natuurlijk niet zonder een HRD diamantcertificaat uit Antwerpen en een juwelencertificaat. Verder bevat de exclusieve box een loep en zwarte juwelenhandschoenen, beiden voorzien met de naam van de klant in gouden letters.

De keuze is reuze

Het customizen start met het uittekenen van het persoonlijke idee. Uiteraard kan er ook gekozen worden om een item uit de high-end basis collectie te kiezen. Binnen deze lijn vallen onder andere hangers, armbanden, oorbellen en Cuban Link colliers. Al deze items kunnen gepersonaliseerd worden tot unieke sieraden in de kleuren wit, geel- of roségoud. Onderscheidende details als op maat gemaakte gravure en ingezette diamanten maken het een legendarisch juweel. Al ruim 75 jaar bereikt GASSAN Diamonds de meest toonaangevende personen in de sport-, mode- en muziekindustrie. Hierdoor excelleren zij in vakmanschap en samen met de klant zorgen zij voor een prachtig juweel door legendes, voor legendes.

Geïnteresseerd in je eigen high end sieraden op maat? Ga dan nu naar www.trophybygassan.com.

Volg TROPHY BY GASSAN ook op Instagram: @trophybygassanTrophy by Gassan maakt nu gepersonaliseerde high-end juwelen

De nieuwste Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!