SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ontdek de nieuwe parel van BMW

München, de stad in Zuid-Duitsland, de stad waar de fans wekelijks op de banken staan voor hun lokale voetbalhelden van Der Rekordmeister. Gemiddeld mogen de fans van de Duitse topclub zo’n drie à vier keer per weekend meezingen met Seven Nation Army van The White Stripes, het nummer dat gespeeld wordt na iedere treffer van FC Bayern München. Het stadion van Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch ligt op steenworpafstand van een ander bijzonder gebouw. 8,7 Kilometer stad inwaarts stuit je op het BMW-hoofdkwartier. De Duitse autofabrikant welke bekend staat om zijn klassiekers en nieuwe topmodellen. Eén van zijn nieuwste pareltjes is de i7 uit de BMW 7 Serie. De enige volledig elektrische luxe limousine!

Maak kennis met de BMW i7

Performance hunter

Het vlaggenschip van de elektrische BMW-familie verschilt in eerste oogopslag niet heel veel met de reguliere 7 Serie. Onder de motorkap vinden we, naast de logischerwijs ontbrekende uitlaten, het grootste verschil. De BMW i7 bevat een aantal schitterende voordelen, maar ook gewoon toffe gadgets. De meest opvallende specs zijn ook niet bepaald om je voor te schamen. De elektrische sedan wordt vooralsnog alleen als xDrive60 geleverd en beschikt over een vermogen van 544 pk. Deze power zorgt ervoor dat je binnen 4,7 seconden van 0 naar 100 km/h accelereert. Niet met een oorverdovende herrie, maar vrijwel geluidloos en lokaal emissievrij. Met een puur elektrische actieradius tot wel 625 kilometer kun je een eind komen. Ben je aan opladen toe, dan helpt het BMW Maps navigatiesysteem in de i7 je de route te selecteren die de beste oplaadmogelijkheden biedt. Het prijskaartje aan deze parel is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Vanaf €141.809,- kun jij eigenaar zijn van de BMW i7. Je zal niet alleen het nakijken krijgen van de autoliefhebbers, maar van iedereen die van luxe, comfort en duurzaamheid houdt.

Voor de levensgenieter

Let op, je zal aanvragen ontvangen om lekker een keer mee te rijden. Waarom? Dat zullen we je uitleggen. Niet alleen voor de bestuurder is de i7 de perfecte auto qua rijcomfort. Aan de passagiers is natuurlijk ook gedacht. De inzittenden kunnen genieten van een next level audiosysteem. De BMW IconicSounds Electric biedt voor elke rijbeweging een passende sound. Niemand minder dan filmmuziekcomponist Hans Zimmer, bekend van onder andere The Lion King, Pirates of the Caribbean en The Da Vinci Code, heeft speciaal ontwikkelde soundscapes beschikbaar gesteld om je autorit nog aangenamer te maken. Geniet van het revolutionaire interieurdesign, inclusief BMW Curved Display, Interaction Bar en nog meer bijzondere hightech snufjes. Zo zijn de achterdeuren voorzien van touchscreens en als je naar boven kijkt zie je de indrukwekkende Skylounge. Voor de langere ritten is niet alleen de bestuurder de grote winnaar, maar met de 31’’ BMW Theatre screen mogen ook de passagiers op de achterbank in hun handen wrijven. De i7 is voorzien van automatische deuren wat zorgt voor een grand entrance.

Maak kennis met de BMW i7
Maak kennis met de BMW i7

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.