SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ontdek, geniet en relax in de volgende parels!

Boek nu een heerlijk nachtje weg in een van deze tophotels

De nationale- en internationale voetbalcompetities lopen ten einde. Hierop volgend staat er een bomvolle sportzomer op het programma met onder andere de EK voetbal en de Olympische Spelen in Tokio. Om optimaal te kunnen genieten van deze prachtige zomer zullen we eerst even de batterij moeten opladen. Een uitgebreide vakantie in het buitenland zit er niet in, dus wij hebben een paar hotels uitgelicht die ongekende luxe uitstralen.

Relaxen in het centrum

Rotterdam staat onder andere bekend om haar haven en de Erasmusbrug. Wij hebben een hotel voor je aan de voet van de beroemde brug en aan de industriële Leuvehaven. Beter gaat het niet worden! Geniet nu van een Rust & Relax arrangement in het Mainport by Inntel Hotels. Ontdek de stad en haar moderne en authentieke architectuur. Van het Maritiem Museum tot aan de Euromast en van de Kop van Zuid tot aan Diergaarde Blijdorp. Geen zin om de stad te ontdekken? Blijf dan lekker op je kamer in het vijfsterren hotel en geef je lichaam zijn welverdiende rust. Ga voor een Waterfront Sauna of Spa Kamer en geniet van de luxe van een privé wellness. Even geen coronacrisis en druk op het werk, maar ontspanning.

Boek een kamer op www.mainporthotel.com.

Relax in het fantastische Mainport Design Hotel in Rotterdam

Vertoeven op de duinen

Tot twee jaar geleden zagen we bij elke interlandperiode het welbekende beeld. Alle Nederlands elftal spelers kwamen aan bij Grand Hotel Huis ter Duin in de mooiste outfits en met de snelste bolides. Wij begrijpen wel waarom zelfs het Nederlands elftal er voor koos om hier dertig jaar bijeen te komen. Het hotel straalt luxe uit en is gelegen op de hoogste duin van Noordwijk. Uitwaaien op het strand, vervolgens ontspannen in de spa van het hotel en als klap op de vuurpijl dineren in een van de drie toprestaurants waaronder Latour, de trotse bezitter van een Michelin ster. In januari 1990 is een deel van het hotel verwoest door brand, maar de wederopbouw is van ongekende schoonheid.

Kamer boeken? Ga dan naar www.huisterduin.com.

Een nachtje bijtanken in het klassieke Grand Hotel Huis ter Duin

Japanse gastvrijheid

In Amsterdam vind je aan de Ferdinand Bolstraat het 50 jaar oude Okura Hotel. Na het boeken van een kamer krijg je niet alleen van de ongekend luxe en uitstekende service van het hotel . Je krijgt er ook nog eens een prachtig uitzicht over de hoofdstad bij. Het 23 verdiepingen tellend gebouw biedt naast slaapgelegenheden ook perfecte diner en evenementlocaties aan. Zo kun je er terecht in het twee Michelin sterren tellend Ciel Bleu Restaurant, het één Michelin ster tellend Yamazato restaurant en teppanyaki restaurant Sazanka. Daarnaast was het Okura Hotel in 2020 de host van het geslaagde Life After Football Gentlemen’s Dinner.

Ervaar het nu zelf en boek een kamer op www.okura.nl.

Heerlijk vertoeven in het bruisende Amsterdam in het Okura Hotel

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.