SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ontdek de inspiratie achter een unieke geur van de Alpen

Ben jij op zoek naar een geur die jouw energieke persoonlijkheid perfect weergeeft? Dan moet je zeker de nieuwe lancering van House of Creed checken: Silver Mountain Water. Het wordt aangeboden door Skins Cosmetics en is geïnspireerd op de knisperend frisse berglucht, zilveren gletsjers en krachtige waterstromen in de Zwitserse Alpen. Maar waarom is het hierop geïnspireerd?

Intense geur die ervaring van een voetbalstadion opwekt

Geïnspireerd op de Alpen

Creed creëert al sinds 1760 exclusieve en vooral tijdloze parfums. Na zeven generaties parfumeurs, staan nu Olivier Creed en zijn zoon Erwin aan het roer. Ze hebben al meer dan 200 parfums gecreëerd en één daarvan is nu dus de Silver Mountain Water. Maar waarom is het geïnspireerd op de Alpen? De reden is vrij duidelijk! Het is de plek waar de familie Creed graag verblijft ter ontspanning en waar deze geurcreatie zijn oorsprong vindt.

Er kan daardoor wel gesproken worden van een iconische parfum. Het is een frisse, energieke geurcreatie met een opmerkelijk lange sillage. Het opent met verkwikkende noten van citrus, blauwe bes en galbanum. Deze noten zorgen voor een verfrissend en energiek gevoel, net als het gevoel dat je krijgt wanneer je als een ware spits het veld op rent en je tegenstander voorbij snelt. Het hart van deze geur bevat thee en een akkoord van de ozon, een moleculair ingrediënt dat is gebruikt om ijzige berglucht evenaart. Dit soort voor zo’n intense geur dat het net lijkt alsof je het gejuich ervaart van het publiek na een last minute winnende goal.

Ontspannen na een training

Na een zware training is het altijd heerlijk om even te ontspannen. Met de basis van de Silver Mountain Water ervaar je sandelhout en zachte noten van musk en dit zorgt voor hetzelfde gevoel van frisheid en rust. Het is daarnaast een net zo veelzijdige geur als een middenvelder. Het werd oorspronkelijk gecreëerd voor mannen, maar wordt voortaan gedragen door menig vrouw.

Het iconische parfum Silver Mountain Water
Bestel nu dit bijzondere parfum

Creed’s Zilver Mountain Water is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics. Dus wil je nu, zowel op het veld als in het dagelijks leven, klaar zijn voor een winnende prestatie? Neem dan snel een kijkje op de site!