SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Miss Nederland zet zich in tegen eenzaamheid met #breakfastagainstloneliness

Maandelijks bestrijdt het Grand Hotel Krasnapolsky de eenzaamheid in de vorm van een ‘ontbijtje tegen eenzaamheid’ voor onze medemens. In de prachtige Wintertuin van het hotel vergeet het alleen zijn, maar gezien de huidige omstandigheden kan dit even niet doorgaan.

In samenwerking met de Miss Nederland Organisatie heeft het Grand Hotel Krasnapolsky de actie ”Eenzaamheid is niet Miss, maar samen staan we sterk” opgezet. Het maandelijkse uitje naar het Krasnapolsky is dan misschien wel afgenomen van de mensen, maar het ontbijtje tegen eenzaamheid niet. De Miss Nederland Organisatie besloot de ontbijtjes thuis te gaan brengen.

Een ontbijtje is niet voor iedereen een eitje

De bijna 100 meiden die deelnemen aan de Miss Nederland casting zijn aangemoedigd om ontbijtjes te maken voor de eenzamere mensen. Deze gaan zij vervolgens ook zelf -op gepaste afstand- afleveren bij iemand die deze support verdient. De Miss Nederland Organisatie en het Grand Hotel Krasnapolsky hopen met deze actie ook anderen te inspireren.

Your turn!

Met het Paasweekend voor de deur kan ook jij de eenzame medemens een hart onder de riem steken. Maak een lekker (Paas)ontbijtje voor iemand klaar en breng het naar iemand die wel zo’n overheerlijk ontbijtje kan gebruiken. Maak een foto of filmpje van je ontbijtbezorging en post het op Instagram of Facebook met de hashtag #breakfastagainstloneliness. Tag in de post ook de initiatiefnemers @grandhotelkrasnapolsky en @missnederland, zodat zij je post kunnen delen.

Op de hoogte blijven van al het laatste fashion-, lifestyle- en voetbalnieuws? Check dan onze Facebook en Instagram.

Lees hier het artikel over de nieuwste Colmar Originals collectie.