SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ongeëvenaarde veelzijdigheid met de BMW R 1300 GS

Motorliefhebbers opgelet! De nieuwe BMW R 1300 GS is een ‘next level GS’, die in alle opzichten klaar is om de koppositie in het segment van de ultieme touring enduro’s te veroveren. Aan de hand van een nieuwe boxermotor met meer cilinderinhoud, een vermogen van 107 kW (145 pk) en een koppel van 149 Nm ben je verzekerd van een hoger prestatieniveau. Maar wat heeft dit racemonster nog meer te bieden?

BMW R 1300 GS

Lage gewicht

Met de BMW R 1300 GS blaas je je vrienden ongetwijfeld omver. De van de GS vermaarde sublieme handling is verder verbeterd door het lagere gewicht (237 kilogram) en dit zorgt er gecombineerd met de krachtige boxer van 145 pk en een imposante cilinderinhoud van 1.300 ccm voor dat je nooit meer zonder deze motorfiets wilt!

Bij de ontwikkeling van de GS stonden jouw behoefte in gedachten: rijcomfort van een volgend niveau. En dit is uiteindelijk goed terug te zien. Zo zorgt de GS-Flyline met de extra vlakke tank-buddyseatlijn voor een geheel nieuwe beweeglijkheid, licht manoeuvreren en een ontspannen zithouding. Aan de hand van de nieuwe Telelever-lagersysteem ben je verzekerd van uitstekende rijeigenschappen en door de Keyless Ride kun je eenvoudig opstappen en starten. Zo neem je plaats op de comfortabele standaard berijdersbuddyseat met een zithoogte variërend van 800 tot 890 mm afhankelijk van de gekozen buddyseat.

Jouw comfortzone kent geen limiet

Het staat buiten kijf dat het uitrustingsniveau hoog is, ook als het gaat om comfort en veiligheid. Daarom mogen de Comfort-buddyseats, de Comfort-voetsteunen voor passagiers, het middenbok en het elektrische verstelbare windscherm in deze uitvoering niet ontbreken. Onder meer de nieuwe generatie van het optionele semi-actieve onderstel DSA en het omgevingssensorsysteem Riding Assistant zorgen voor comfortabel, veilig reizen.

Kun je niet wachten om een rit te maken op de nieuwe BMW R 1300 GS? Neem snel een kijkje op de site van BMW Motorrad!