SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

OnePlus 8: dé telefoon die je vandaag even moet zien

Dit is de brandnieuwe OnePlus 8: de nieuwe telefoon van het innovatieve bedrijf dat al jaren stevig aan de weg timmert om de coolste telefoonbouwer ter wereld te worden.

Elk tech-merk werkt met believers; fans van het eerste uur die al in het merk geloven. OnePlus is daarin niet anders.  Maar waarin het wel anders is: naar de wensen van die believers wordt ook echt geluisterd. En daardoor krijgen ze jaar in jaar uit producten voorgeschoteld die beter, cooler, sneller en mooier zijn.

Het design

Daarbij komt dat OnePlus zelf ook echt veel aandacht besteedt aan design. Dat laatste kunnen we proberen uit te leggen, maar dat kunnen we je beter laten zien. Dus hup, vooruit met de geit, daar is-ie, die nieuwste OnePlus 8:

Mocht je enige kennis van telefoons hebben, dan weet je dat OnePlus garant staat voor geweldige specs voor een knappe prijs (vanaf 699 euro). De Pro is verkrijgbaar in drie kleuren: Onyx Black, Ultramarine Blue en Glacial Green. Ultramarine Blue en Glacial Green beschikken over de nieuwe generatie matglas met een hoger haze-niveau. Dit geeft de smartphone een gladdere en fijnere textuur. 

OnePlus 8 Specs

En dan de specs! OnePlus 8 Pro wordt ondersteund door de Snapdragon 865-chip, met het Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem-RF System. Het systeem maakt de 5G-connectiviteit mogelijk en zorgt voor wifi 6-performance, fotografie van professionele kwaliteit met gigapixel-snelheden, gamen met zeer realistische graphics.Het ruime 6.55’’ Fluid Display van de telefoon zorgt voor een filmische kijkervaring met een ververssnelheid van 90 Hz en verbeterde responstijd bij aanraking van het scherm. Met een kleurnauwkeurigheidswaardering van JNCD 0.4 lijkt elk detail haast echt. 

Lees ook: dit is het nieuwe connected horloge van TAG HEUER

De OnePlus 8 Pro is voorzien van maximaal 12 GB LPDDR5 RAM voor maximaal dertig procent sneller geheugen en twintig procent efficiënter energieverbruik. Daarnaast beschikt de smartphone over Dolby Atmos, voor een indrukwekkend geluid via de dual-stereo-speakers.

De cameraspecs zijn ook uitstekend. De Pro beschikt over een 48 MP-hoofdcamera met op maat gemaakte Sony-sensor, een 48 MP groothoeklens met beeldhoek van 120 graden, een telelens met 3x hybride en 30x digitale zoom en een distinctive color filter-camera.

Bovendien is de Pro uitgerust met krachtigere videomogelijkheden. Zo beschikt de smartphone over hybrid image stabilization, een combinatie van optical (IOS) en electronic image stabilization (EIS) voor veel stabielere video’s. 
OxygenOS beschikt over een ‘Dark Theme 2.0’, speciaal gemaakt voor OnePlus-toestellen en geoptimaliseerd voor compatibiliteit met nog meer apps. De nieuwe dynamische wallpapers zijn geïnspireerd op de minimalistisch

OnePlus 8 prijzen en specs

– OnePlus 8 in Onyx Black en Glacial Green 8 GB + 128 GB is verkrijgbaar voor 699 euro
– OnePlus 8 in Glacial Green en Interstellar Glow 12 GB + 256 GB is verkrijgbaar voor 799 euro
– OnePlus 8 Pro in Onyx Black 8 GB + 128 GB is verkrijgbaar voor 899 euro
– OnePlus 8 Pro in Glacial Green en Ultramarine Blue 12 GB + 256 GB is verkrijgbaar voor 999 euro

Voor meer info, kijk op oneplus.com.