SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kerzner biedt thuisblijvers programma met One&Only Resorts At Home

Het is een pittige tijd voor de toerisme branche en Kerzner International heeft hier ook last van. Door besluiten van de overheid hebben zij noodgedwongen een aantal van haar One&Only Resorts moeten sluiten. Ondanks deze flinke tegenslag behouden zij goede moed en vertrouwen zij op ‘The Human Spirit’.

Kerzner International biedt met haar resorts een high-end luxe vakantie. Met resorts in onder andere Rwanda, Dubai, Mexico en de Malediven trekken zij gasten van over de gehele wereld voor een heerlijke vakantie. Nu deze niet doorgaan, bieden zij haar gasten een online oplossing. One&Only Resorts At Home inspireert met een volledig thuisblijvers programma.

One&Only Resorts Malediven

At Home programma

Ontdek recepten van wereldberoemde chef-koks van de resorts. Blijf fit met de lessen van hun deskundige instructeurs. De therapeuten van de One&Only spa geven je tips hoe je het lichaam gedurende de quarantaine fit houdt. Ook tips voor eenvoudige kinderactiviteiten van de Kids One&Only Tribe-teams komen als geroepen.

Nu je veel thuis zit, wil je je comfortabel voelen in je eigen ruimte. Wil je weten hoe? Check het advies van Elie Choucair, Director of Design van One&Only Resorts. Hij deelt zijn advies over hoe je je energie kunt sturen tussen werk, spel en rust.

Check de website van One&Only Resorts At Home voor het volledige programma.

De resortsketen geven in hun video aan van slag te zijn door de huidige situatie. Maar dat zij sterker uit deze situatie zullen komen. Zij geven aan niet te kunnen wachten om hun gasten weer te verwelkomen.

Kerzner International

Kerzner International is een bedrijf van de onlangs overleden Sol Kerzner. Hij bouwde geen resorts, maar bestemmingen. Sol zag zijn bedrijf groeien en momenteel biedt het bedrijf een grote verscheidenheid aan bestemmingen. Van ultra-luxe resorts tot entertainmentbestemmingen. Ze beschikken over de kennis om ongeëvenaarde resorts te ontwikkelen. Met veel ervaring in gastvrijheid en internationale achtergronden is Kerzner International een pionier die de industrie vorm geven. Onder Kerzner International vallen One&Only Resorts, Atlantis Resorts en Mazagan Beach & Golf resorts. Daarnaast is One&Only Resorts is een van de vijf grootste hotelmerken ter wereld.

Slaat de verveling toe? Check de nieuwste docu over Michael Jordan ‘The Last Dance’.