SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

‘Off the Beaten Track’ brengt je op unieke locaties

We mogen weer! Onlangs gaven het RIVM en de regering een GO voor de zomervakanties. Alhoewel de landkeuze nog vrij beperkt is, mogen we in ieder geval de landsgrenzen weer over. Wordt het de Italiaanse zon in Toscane of tannen aan de Zuid-Franse kust? Om je op weg te helpen tippen wij het boek ‘Off the Beaten Track’.

 

Iedereen kent de famous spots wel. De Sagrada Familia en de Ramblas in Barcelona, de Ponte Vecchio in Florence en de havens aan de Cote d’Azur. En dat is allemaal leuk, maar ook al erg bekend. Sarah Reinhoudt en Elke Salverda lichten in ‘Off the Beaten Track’ juist de niet-toeristische spots uit. Unieke plekken die nog niet helemaal zijn ontdekt door het grote publiek. De grote toeristische spots blijven heerlijke plekken om naartoe te reizen, maar hoe lekker is het om een dagje de rust op te zoeken buiten de gebaande paden? Mocht je de drukte helemaal willen ontvluchten, kun je natuurlijk ook bijzonder, minder toeristisch land bezoeken. In het boek ‘Off the Beaten Track’ geeft je een aantal goeie tips.

Off the beaten track boek is te koop op Bol.com

Bol.com – €22,50

Tips van locals

Voor het schrijven van het boek hebben Sarah en Elke contact gezocht met locals. Deze lui weten meer dan welke toerist dan ook over het gebied waarin zij leven. Nooit eerder ontdekte eilandjes, geheime restaurants en ongerepte bestemmingen worden allemaal uitgelicht.

Naast deze locals hebben ook 35 bekende contributors meegeholpen aan het boek. Met behulp van onder andere Willem de Bruin, Geraldine Kemper, Yuki Kempees en Tess Milne zijn er ook landen naar voren gekomen die minder bekend zijn. Je zult versteld staan over deze nog niet ontdekte plekken.

https://www.instagram.com/p/B_on4FYp3-D/

 

Wander-lust

Het boek ‘Off the Beaten Track’ is een product van het platform Wander-Lust. Deze website is een echte travelguide en laat vette plekken zien over de gehele wereld. Heb je zin in een citytrip, een budget vakantie of een luxury vakantie? Op Wander-Lust vindt je tips & tricks voor jouw plan.

Het boek kost €22,50 en verschijnt op 16 juni. Je kunt het via www.bol.com al pre-orderen.

Verhuisplannen en op zoek naar een verhuisbedrijf dat met je meedenkt? Lees hier meer.