SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ode aan de Classics

Met de Spotify Playlist van Life After Football houden we je volledig up-to-date van de nieuwste en lekkerste nummers. De ideale playlist voor onderweg. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify Playlist.

Life After Football Playlist Header new

Het is weer maandag en dat betekent een golf aan nieuwe nummers in de Spotify Playlist. Deze week nemen we een duik in de oude platen, waar iconen Kempi en 2Pac een mooie plek verdienen in onze speellijst. Sevn Alias bracht afgelopen vrijdag samen met Kempi het nummer ‘Zoveel Pijn’ uit en ‘Changes’ van 2Pac vult welverdiend het andere plekje.

Zoveel Pijn – Sevn Alias, Kempi

Kempi is een icoon als je kijkt naar de Nederlandse hip-hop scene. In 2007 dropte Kempi ‘Zoveel Stress’ en vijftien jaar later wordt er weer nieuw leven in het nummer geblazen. Afgelopen vrijdag (18 maart) kwam het nummer van Sevn Alias ‘Zoveel Pijn’ uit met Kempi als feature, die zijn kunsten op de microfoon nog steeds niet is verloren. ‘Zoveel Pijn’ is sinds zijn release te vinden op de Top-40 van Nederland op dit moment en nu dus ook op onze Playlist.

Changes – 2Pac, Talent

We blijven even bij de classics. ‘Changes’ is één van de meest invloedrijke nummers van de geschiedenis van hip-hop. Het nummer kwam in 1999, twee jaar na het overleiden van 2Pac, uit en belandde gelijk op de nummer 1 in de wereldwijde hitlijsten. Ook in Nederland dus. ‘Changes’ is het nummer waar 2Pac zijn hart uit en spreekt over de weinige veranderingen wanneer we kijken naar racisme, drugs(gebruik), politiegeweld en het bendeleven. “We got to make some changes” en daar kunnen we ons, meer dan twintig jaar later, nog steeds bij vinden.

Ben je benieuwd naar deze lijst? Klik hier en luister direct naar onze Spotify playlist.

Wil je onze magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.